Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιώτικα με τον Αντώνη …

Published

on

ΤΜε ανακοίνωση της η Υγειονομική Επιτροπή Ε.Π.Σ.Πειραιώς και ο πρόεδρος της ιατρός κύριος Λεμονής Αντώνης  επισημαίνουν επακριβώς  τις  αθλητιατρικές υποχρεώσεις που πρέπει να προσέξουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία την προσεχή αθλητική χρονιά.

Είναι υποχρέωση όλων , αυτή την κρίσιμη περίοδο  ιατρικά, να δείξουν την ανάλογη προσοχή και ευθύνη .Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία…

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή 31 Ιουλίου και ώρα 15.00 θα  πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’  Εθνικής. Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος μετέχουν έξι Πειραϊκές ομάδες . Συγκεκριμένα οι Εθνικός Πειραιά, ΑΕ Μοσχάτου, ΑΠΟ Κερατσίνι από πέρυσι  και οι «νέες» Προοδευτική, Αίας Σαλαμίνας , ΑΟ Καραβάς…..

Με την παρουσία πολλών ομάδων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΠ η  ενημερωτική  συνάντηση που διοργάνωσε η Επιτροπή Υποδομών της ΕΠΣΠ σχετικά με   τα  θέματα που αφορούν τα νέα πρωταθλήματα  υποδομών και κύρια τις αλλαγές ηλικιακών κατηγοριών που  έχει επιφέρει η ΕΠΟ. Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Γ. Ανατολάκης και τα στελέχη που απαρτίζουν την Επιτροπή Απόστολος Μαρούλης, Σταύρος Μορφόπουλος  και  Χρύσανθος Τρύφωνας .  Παρόντες από την νέα διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πειραιά οι Θεόφιλος  Καλύβας και Παναγιώτης Κοζακόπουλος…

Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στις αρχαιρεσίες του Αίαντα Σαλαμίνας . Ακούστηκαν διάφορα . Αρκετοί επικοινώνησαν μαζί μας για να μας πουν την άποψη τους . Ο καθένας βέβαια από την πλευρά του. Όπως ακριβώς  τον συμφέρει. Θα σταθώ όμως σε ένα σημείο. Κάποιοι στη Γενική Συνέλευση , βρήκαν την ευκαιρία με αφορμή την απουσία του  να κατηγορήσουν τον Στέλιο Παπαλεξάνδρου . Έναν άνθρωπο που πέρα από την ιστορία που έχει γράψει σαν ποδοσφαιριστής στην ομάδα για πολλά χρόνια , πρόσφερε πολλά και σαν παράγοντας την χρονιά που πέρασε . Όσοι ήταν κοντά στον Αίαντα ξέρουν ποια ήταν η συμβολή του στην άνοδο Αντί λοιπόν να του πλέξουν το εγκώμιο του έριξαν λάσπη . Κρίμα….

Πανίσχυρη διοίκηση εκλέχτηκε στον Περαμαϊκό .Ο ιστορικός σύλλογος βρίσκει σιγά – σιγά την χαμένη του αίγλη και αναδιοργανώνεται σημαντικά , δυναμώνοντας σε όλους τους τομείς.

Νέα παιδιά με όρεξη βρίσκονται από πέρυσι στη διοίκηση που όλο και ενισχύεται. Όσον αφορά τη θέση του Γενικού Γραμματέα  , αυτή ανήκει αποκλειστικά στον Μάνθο Γιουρτζόγλου. Παλιά σταθερή αξία…..

Ανασύνταξη δυνάμεων στην ΑΕ Περάματος η οποία θα στηριχθεί φέτος ουσιαστικά στα δικά της παιδιά . Όσον αφορά  αυτά που διαδίδονταν τον τελευταίο καιρό για την ομάδα ότι δηλαδή θα αντιμετωπίσει πρόβλημα φέτος , η διοίκηση της Ένωσης στην ανακοίνωση της αναφέρει με νόημα :

«’Οτι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό»!!!…

Η στήλη το είχε «φωτογραφήσει » από την περασμένη εβδομάδα ότι ο Μπαρμπολούτσι θα είναι ο νέος τεχνικός  του Ατρομήτου Πειραιά . Είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος προπονητής θα δουλέψει  στον ιστορικό σύλλογο , ο οποίος εδώ και  λίγες μέρες διαθέτει και νέο πρόεδρο . Τον δραστήριο Ηλία Μπαταγιάννη.  Νέος άνεμος αισιοδοξίας στα Καμίνια .Ο Ατρόμητος , σε αντίθεση με όσα έλεγαν μερικοί , βρίσκει και πάλι το δρόμο του. Το επιβάλλει η τεράστια ιστορία του….

Ένα ακόμα ποδοσφαιριστή από τον ΑΟ Κορυδαλλό απέκτησε η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα φτάνοντας τους επτά μέχρι τώρα . Συνολικά μέχρι τώρα έχουν «μετακομίσει» οι Ζαχαρίου ,Χατζηελευθερίου, Δερμεντζόγλου, Σαραντέας, Ούγκρης, Μακρής και Διονυσόπουλο. Από παράγοντες πέραν των αδελφών  Αγιουτάντη «μεταγραφή » πήραν, όπως όλα δείχνουν,  οι Γιάννης Λεκάκης , Τάσος Μάρθας. Και έπεται( 😉 συνέχεια….

Σε νέο ρόλο πλέον ο Κώστας Βάρσος . Ο πρώην παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αλλά  και προπονητής ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή  στην ανδρική ομάδα αλλά και τις ακαδημίες των Φιλάθλων. Μαζί του θα είναι και η σύζυγος του Μαρία Ζεκάκου που αναλαμβάνει υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείου τύπου του συλλόγου . Μια ακόμα εκπρόσωπος του ωραίου φύλλου  στις Δημόσιες σχέσεις  ομάδας της ΕΠΣΠ . Οι γυναίκες στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο αυξάνονται και πληθύνονται….

Ο Χρήστος Ξηρακιάς δεν είναι πλέον προπονητής στον Φοίνικα Αγίας Σοφίας ,κατ΄ επιλογή του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ,  αλλά θα συνεχίσει να βοηθά την ομάδα από τη θέση του Γενικού Αρχηγού. Γιατί ο Χρήστος είναι η ιστορία του Φοίνικα. Μια ζωή κοντά στην ομάδα…..

Ένα από τα πιο σημαντικά μεταγραφικά φετινά αποκτήματα είναι ο Χρήστος Ξενιτόπουλος που πήγε στον Ήφαιστο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δυο τελευταία χρόνια ο παίκτης πανηγύρισε δυο ανόδους στη Γ’ Εθνική . Πέρυσι με την ΑΕ Μοσχάτου και φέτος με τον  ΑΟ Καραβά . Λέτε να …τριτώσει το καλό τώρα;;;….

Αποχώρησε από την γυναικεία ομάδα του Οδυσσέα Γλυφάδας ο ηγέτης της Κώστας Παπακώστας. Το αναφέρω  όχι μόνο επειδή η ομάδα αυτή ανήκει από πέρυσι στο δυναμικό της ΕΠΣΠ , αλλά κυρίως για το γεγονός ότι ο εν λόγω παράγοντας  στις 6 Ιουλίου στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης , είχε υποσχεθεί από το βήμα ότι  αναλαμβάνει εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου καθώς και του ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου. Τώρα όμως;;;

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Γενικός Αρχηγός της Νίκης Ρέντη Βασίλης Τσιρογιάννης . Η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι που ήλθε να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Το πρώτο παιδί του ζεύγους είναι αγοράκι . Ο Απόστολος .Που  πήρε το όνομα από τον θρυλικό παππού του. Τις καλύτερες ευχές μας …

Η στήλη αναχωρεί για διακοπές . Αλλά κι από κει που θα βρίσκεται θα προσπαθήσει να έχει επαφή μαζί σας .Όσο γίνεται περισσότερο. Καλό καλοκαίρι σε όλους….