Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα…με τον Αντώνη

Published

on

Είδηση «βόμβα» αποκαλύπτουμε σήμερα. Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΕΠΣ Πειραιά επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες την ΕΠΟ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Γκιρτζίκη και διοικητικά στελέχη της Ομοσπονδίας . Και δεν το μάθαμε από την Πειραϊκή διοίκηση, όπως θα νομίζετε κάποιοι, αλλά από αλλού. Κι όταν ζήτησα από ανθρώπους της  ΕΠΣΠ να μας πουν τι ειπώθηκε συνάντησα   αρνητική στάση, όχι για την συνάντηση , αυτήν δεν μπορούσαν να την αρνηθούν , αλλά για το περιεχόμενο της συνάντησης αφού  οι δυο πλευρές είχαν δώσει λόγο να μην βγει τίποτα προς τα έξω . Οι πληροφορίες μου όμως λένε πως οι παράγοντες της ΕΠΣ Πειραιά που είναι αλήθεια πως κινούνται εδω και καιρό για το θέμα των ομάδων που ανέρχονται στη Γ’ Εθνική , έκαναν παράπονα στους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας για την παράλογη απόφαση να μην ανέρχονται οι δευτεραθλητές των τριώνμεγάλων Ενώσεων της χώρας. Ο κ. Γκιρτζίκης και οι συν αυτώ , υποσχέθηκαν να επανεξετάσουν με την πρώτη ευκαιρία το θέμα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο….

Πάει για να πάρει την ομάδα στα χέρια του ο Πτερνέας. Όχι πως μέχρι τώρα δεν έκανε κουμάντο αυτός, ας μην γελιόμαστε . Απλά τώρα περιμένει την επιβεβαίωση . Ο ίδιος λέει πως δεν ενδιαφέρεται κανένας για την ομάδα και  εκεί βρίσκει πάτημα. « Κανένας δεν βάζει ούτε ευρώ . Κανένας δεν ρωτάει πότε ξεκινάει η προετοιμασία . » μας είπε.Μεγάλη αδιαφορία δηλαδή. Και μην νομίζετε ότι θα γίνει στη Γενική Συνέλευση πρόταση για μετονομασία του συλλόγου απο ΑΕ Χαραυγή Αστέρας σε….. ΑΟ  Σωκράτης Χαραυγής για να τιμηθεί ο μεγάλος φιλόσοφος της αρχαιότητας. Για τον εαυτό του το κάνει . Σου λέει δική μου δεν είναι η ομάδα , ε λοιπόν γιατί να μην έχει το όνομα μου; Και σας πληροφορώ δεν είναι αστεία , όλα αυτά όπως νόμιζα στην αρχή. Δικηγόρους έχει ρωτήσει ο Σώκρατες . Το μυαλό του οποίου δουλεύει . Να δούμε τελικά αν θα δικαιωθεί ή αν θα τον «φαρμακώσουν» τα μέλη. Προφανώς με την συμπεριφορά τους , όχι με …κώνειον….

Κάτι καλό πάει να γίνει στον Περαμαϊκό με την είσοδο επιχειρηματιών στον σύλλογο. Αλλά επειδή τα ίδια είχαμε πει και την περασμένη εβδομάδα, ας είμαστε τώρα λίγο επιφυλακτικοί…….

Κόντρα στην κόντρα πάνε εκεί στη Σαλαμίνα. Μετά τη Γενική Συνέλευση των μελών του Αία με την συνδρομή του Δήμου του νησιού, προκηρύσσει τώρα Συνέλευση η πλευρά Φυντάνη που , εκπροσωπεί επίσημα τον σύλλογο Είμαι περίεργος και περιμένω να δώ τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Ανεξάρτητα απο το ποιός θα επικρατήσει, ο Αίας ππρέπει ννα «ορθοποδήσει»….