Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Πειραιώτικα

«Είναι δυνατόν ο  κορυφαίος Έλληνας διαιτητής να διευθύνει μόνο παιχνίδια  τοπικών πρωταθλημάτων ; Το ερώτημα  αυτό έκανε ο  γνωστός προπονητής  και μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Γιώργος Κωττάκης με αφορμή το γεγονός ότι ο Ηλίας Σπάθας διαιτήτευσε τον ημιτελικό αγώνα  για το Κύπελλο Πειραιά, ανάμεσα στην ΑΕ Μοσχάτου και τον Εθνικό .

Βέβαια την ίδια απορία με τον  έμπειρο τεχνικό έχει όλος ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς και όχι μόνο. Ο Βασίλης Τσιτούρας έκανε μια πρόταση μέσω Facebook :« Όταν ορίζεται σε αγώνες ο Σπάθας , καλό θα είναι οι διαιτητές της ΕΠΣΠ να βρίσκονται στο γήπεδο. Δωρεάν σεμινάρια»..Είναι κρίμα ο Ηλίας να μην σφυρίζει στην Σούπερ Λίγκα  αλλά και στην Ευρώπη , εξαιτίας κάποιων  ανόητων σκοπιμοτήτων για να μην χρησιμοποιήσω μια χειρότερη έκφραση.»….

Πειραιώτικα *Δεν προέκυψε  ξαφνικά  θέμα αρχαιρεσιών στην ΑΕ Μοσχάτου , όπως γράφτηκε προχθές   ή μάλλον  έτσι το κατάλαβαν κάποιοι .Γιατί όσοι είναι μέσα στην ομάδα ξέρουν . Να διευκρινίσουμε λοιπόν ότι έπρεπε να γίνει αυτή την χρονική στιγμή η Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου αφού  η θητεία της διοίκησης είναι διετής . Διαφορετικά υπήρξε περίπτωση να κηρυχθεί έκπτωτη , αν παρατεινόταν η θητεία του Δ.Σ.

Κι όλα αυτά επειδή τον Μάρτιο του 2017 η προηγούμενη διοίκηση   υπέβαλε την παραίτηση της .  Τότε λοιπόν ανέλαβαν τα ηνία του συλλόγου ο Στέφανος Φαναρίτης και  οι συνεργάτες  του . Η θητεία τους λοιπόν λήγει σε λίγες ημέρες .  Απλά πράγματα .  Την προσεχή Δευτέρα 18  Μαρτίου λοιπόν στις 7μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου  είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. .Κι αν δεν υπάρξει απαρτία που θεωρείται και το πιθανότερο , θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα Τρίτη 19 /3 ……

*Ο Πάρης Παπαϊωάννου είναι ο νέος τεχνικός της Δόξας Πειραιά και αντικαταστάτης του Αντώνη Μπιτσικώκου που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο.  Ο Πάρης είναι ουσιαστική η καλύτερη  λύση για τον σύλλογο αυτή την χρονική περίοδο. Εκτός από το γεγονός ότι η Δόξα ανήκει στην οικογένεια του, είναι  ένας ιδιαίτερα καταρτισμένος προπονητής που   γνωρίζει όσο  κανείς άλλος την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα….

Πειραιώτικα  *Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υπευθύνων   για τον φιλανθρωπικό αγώνα  που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 18 Μαρτίου στο γήπεδο Νίκαιας για την ενίσχυση του βετεράνου ποδοσφαιριστή  Γρηγόρη Χιώτογλου που αντιμετωπίζει προβλήματα. Θα αγωνιστούν οι βετεράνοι του Ολυμπιακού  , της Δόξας Πειραιά και η Μικτή Παλαιμάχων .

Το παρών έδωσαν από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού οι Γιάννης Γκαϊτατζής και Αντώνης Γλύκας, από την Ένωση Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά οι Κανέλλος Τσίρμπας , Σταύρος Μπάκας και Βίκυ Νικολάκου ενώ τους βετεράνους της Δόξας εκπροσώπησαν  ο Γιώργος Γκαμάνης και ο Μιχάλης Πρίντεζης ενώ ήταν εκεί και ο Γρηγόρης Χιώτογλου .

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα παίξουν από ένα ημίχρονο 30 λεπτών με την Μικτή Παλαιμάχων και την Δόξα Πειραιά . Οι βετεράνοι του Ιωνικού δεν θα λάβουν μέρος τελικά  . Όλοι μαζί λοιπόν μια αγκαλιά για τον Γρηγόρη….

Πειραιώτικα *Στο πνεύμα του Πάσχα η κλήρωση που διοργανώνει η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά . Για την οικονομική ενίσχυση  του συλλόγου θα κληρωθούν 5 αρνιά και 5 κοκορέτσια .

Τιμή κάθε λαχνού  είναι 2 ευρώ . Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου στο γήπεδο Σαλαμίνας  , στον τελευταίο αγώνα της ομάδας για το πρωτάθλημα  με τα Αστέρια Δραπετσώνας .

Η διοίκηση του Αίαντα καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή που γίνεται για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας…..

Advertisement

stoplekto

ΕΠΣΠ – Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  play-off ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  που έγινε στο γήπεδο ΔΗΜ.ΡΕΝΤΗ  στις 11.5.2019  – άναμμα καπνογόνων , ρίψη κροτίδων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  για παράβαση του άρθρου 15 παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  χρηματική ποινή 50€  (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΙΩΑΚΕΙΜ Π., Προέδρου  του σωματείου  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια  του αγώνα  play-off  ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 15.5.2019 –  αντιαθλητική συμπεριφορά:

Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης  κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας για δεκαπέντε (15) ημέρες και χρηματική 50€  στον κ. ΙΩΑΚΕΙΜ Π. Πρόεδρο του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (άρθρο 12 παρ.β του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.) και επιπλέον να αποκατασταθούν  εντός δέκα (10) ημερών οι ζημιές που προξενήθηκαν  στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ.

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  κατά τη διάρκεια του αγώνα  play-off ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 15.5.2019  – άναμμα, ρίψη κροτίδων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  για παράβαση του άρθρου 15 παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  χρηματική ποινή 50€ που διπλασιάζεται σε 100€ λόγω υποτροπής (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΧΡ., Προέδρου  του σωματείου  ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν  παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα  Κατάταξης  ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ – ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 12.5.2019 – εξυβριστική, αντιαθλητική, απειλητική  συμπεριφορά:        

Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης  κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας για δεκαπέντε (15) ημέρες που διπλασιάζεται σε τριάντα (30) ημέρες λόγω υποτροπής και χρηματική 100€  στον κ. ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΧΡ. Πρόεδρο του σωματείου ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ (άρθρα 12 παρ.β και 15 παρ.6 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

5.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι  μετά τη λήξη του αγώνα  Κατάταξης ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ – ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 12.5.2019 –  αντιαθλητική συμπεριφορά μελών του:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ  για παράβαση του  άρθρου 14 παρ.1-2-3  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ  χρηματική ποινή 80€ που διπλασιάζεται σε 160€ λόγω υποτροπής (άρθρο 15  παρ.6α  του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

Continue Reading

stoplekto

Φιλικό οι Μικτές ΕΠΣΔΑ

Published

on

epsda-apotelesmata

Ενόψει της έναρξης για την στελέχωση των Μικτών Ομάδων για την προεπιλογή Ε.Ο. Κ-16 @ Κ-14, για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 καλούνται από τους προπονητές ΛΙΝΑΡΔΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ @ ΙΩΑΝΝΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ οι κάτωθι ποδοσφαιριστές όπως την Δευτέρα 27-5-2019 και ώρα 16.00΄ να ευρίσκονται στα κατωτέρω γήπεδα ως εξής : ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ-14 (ΓΚΡΟΥΠ 2) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ). ΛΙΑΣΚΟΣ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ) ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΠΡ/ΓΟΥ), ΔΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΔΡΕΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ), ΤΣΕΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ), ΑΡΤΣΙΒΟΥΡΤΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ), ΝΟΜΠΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (ΠΑΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΩΝ ΜΑΝΔΡΑΣ), ΜΠΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ), ΚΑΤΣΙΛΙΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ – ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ), ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ – ΣΑΪΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ (ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ), ΓΚΟΓΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΛΕΩΝ), ΚΩΣΜΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – ΣΤΟΤΣΚΙ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ), ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ), ΚΑΛΛΙΕΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΜΙΧΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΟΞΑ ΠΑΝ/ΚΟΥ), ΚΟΦΙΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ – ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ), ΠΑΡΟΤΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ (ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡ/ΓΟΥ). ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Κ-16 : ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ – ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – (ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΠΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ) : ΤΡΟΚΑ, ΚΑΨΗΣ, ΑΛΕΤΡΑΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΚΟΥΡΤΗ (ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ), ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ), ΔΙΟΛΕΤΗΣ, ΖΟΥΜΠΛΙΟΣ, ΕΛΑΝΟΓΛΟΥ (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ), ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ( ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΪΤΑΣ (ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ), ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ), ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΚΑΜΠΟΛΗΣ (ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ), ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, ΜΕΜΕΖΑΣ, ΚΑΛΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ, ΖΙΩΓΑΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ), ΔΡΥΜΟΥΣΗ, ΣΤΑΜΕΛΟΣ (ΒΥΖΑΣ). ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Η !!!!.

Continue Reading

LIKE