Connect with us

6ος Όμιλος

Περιστέρι: Πληρώνουμε τα λάθη μας

Published

on

Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συνέχισε την προσπάθεια του με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ και αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο έφτασε στην νίκη που είναι πολύτιμη . Σχετικά με τον αγώνα ο Ανδρέας Βαρελάς αντιπρόεδρος και πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης δήλωσε : « Μπράβο στα παιδιά που επιτέλους παίρνουν και το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως επικρατήσαμε δίκαια και καθαρά . Η θέση μας όμως είναι αρκετά δύσκολη και δεν μας “επιτρέπονται” πανηγυρισμοί. Αν πετύχουμε τον στόχο μας θα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αν και νομίζω ότι βάσει της συνολικής μας παρουσίας στο πρωτάθλημα το δικαιούμαστε, αλλά σε πάρα πολλά παιχνίδια ήμασταν ιδανικοί αυτόχειρες και το πληρώνουμε.»

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με την ΤΡΙΓΛΙΑ στη Ραφήνα που ομολογουμένως είναι πάρα πολύ δύσκολο ο Σάκης Σάσσαλος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα του Ποστόλη αφού όλοι στον σύλλογο περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο έτσι ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του, αντίθετα επιστρέφει ο Μπόσιος που εξέτισε την ποινή του .

• Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συγχαίρει το διαιτητικό τρίο από την Εύβοια κ.κ. Φώτη Στυλιανό, Σπανό Ιωάννη, Τακόπουλο Βασίλειο για την άψογη διαιτησία τους στο παιχνίδι με τον ΗΡΟΔΟΤΟ και τους εύχεται ότι καλύτερο στην καριέρα τους.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply