Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πιάνουν δουλειά στην Προοδευτική

Published

on

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την κατάκτηση της ανόδου για τη Γ’ Εθνική ξεκινά σήμερα η Προοδευτική την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι παίκτες θα πρέπει να βρίσκονται στις 14.30 στο γήπεδο της Νίκαιας, όπου θα δοθούν οι πρώτες οδηγίες από τον προπονητή Βασίλη Σπάθα και αμέσως θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Οι Κορυδαλλιώτες ενισχύθηκαν σημαντικά το φετινό μεταγραφικό παζάρι, φέρνοντας παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα να επιτύχει τις υψηλές της βλέψεις. Αναλυτικά αποκτήθηκαν οι Μπελέρης, Τουρνάς, Ανδράλας, Κουσουρής, Γιακούμπι, Μπιτσάνης και Σαμαράς και μαζί με αυτούς που έμειναν θα επιδιώξουν φέτος την μεγάλη επιστροφή της «Προό» στις επαγγελματικές Κατηγορίες.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους οι «βυσσινί» θα δώσουν τα παρακάτω φιλικά για το μοντάρισμα της ομάδας: Στις 22/8 με Αναγέννηση Πετρούπολης, στις 29/8 με Οδηγήτρια, στις 2/9 με Ερμή Κορυδαλλού, στις 5/9 με την Ένωση Πετραλώνων, στις 9/9 με την Αγία Ελεούσα και στις 16/9 με τη Χαραυγή. Ενδέχεται να προγραμματιστεί ακόμα ένα φιλικό στις 12/9, ενώ η ώρα και η τοποθεσία των αγώνων θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν το κάθε ματς.

  • Σύσσωμη η Οικογένεια της Προοδευτικής εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Προοδευτικάνου Σωτήρη Παππά. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει, Καλό ταξίδι Σωτήρη.