Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ποιοτική ισοπαλία στο Περιστέρι

Published

on

Ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες διεξήχθη στο Περιστέρι. Ο τοπικός Όμιλος υποδέχθηκε τον Μικρασιατικό για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα. Έτσι, οι δύο σύλλογοι θα εξακολουθήσουν να συγκατοικούν στην δεύτερη θέση έχοντας από 11 πόντους. Στα αγωνιστικά, αν κάποιος μπορούσε να πάρει την νίκη θα ήταν οι γηπεδούχοι λίγο πριν τις καθυστερήσεις στο 89′, όμως η τύχη χαμογέλασε στους Καισαριανιώτες. Έπειτα από όμορφο συνδυασμό, ο Λιαγκόζης σούταρε δυνατά από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Δωριάδη. Αυτή ήταν η σημαντικότερη φάση της αναμέτρησης από τις πολλές που σημειώθηκαν. Όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε, όμως κανένας δεν ευτύχησε τελικά και μοιραία επήλθε το 0-0.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Ακρίβος Χ., Μητροφάνης Χ.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Μπούζας Γ., Μπούσκος, Γουβαλάρης, Λιαγκόζης, Γκολφινόπουλος (62′ Σαντριάς), Κρούτη, Βουλωμένος (80′ Μπούζας Θ.), Χέλμης, Λειβαδάς (84′ Αργυρός).

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Αϊβάζης, Κρασσάς, Κολοβός Η., Μερμήγγης (69′ Ντάνο), Γεροκώστας (60′ Κετσές), Πετρίτσης, Κολοβός Α., Γκίνης (46′ Ντάντης).