Connect with us

8ος Όμιλος

Προκρίθηκε η Επισκοπή, 2-0 τον Εθνικό

Published

on

Η Επισκοπή βρίσκεται ήδη στην γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Η νέα πρόκριση επί του Εθνικού με νίκη 2-0 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» φέρνει την ομάδα του Ρεθύμνου μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση.

Η ζέστη ήταν έντονη (το ματς ξεκίνησε στις 16.00) και επηρέασε και τις δύο ομάδες.

Το ματς:

Στο α’ ημίχρονο η ομάδα από το Ρέθυμνο φρόντισε να μην ανησυχήσει ιδιαίτερα στα μετόπιθσεν ενώ κοιτούσε να βρει ανέτοιμη την αντίπαλη άμυνα μέσα από την πίεση στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Κι όλα αυτά ενώ ο Νίκος Χαλκιαδάκης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο 29′ έπειτα από ένα χτύπημα που δέχθηκε στον αριστερό γαστροκνήμιο.

Στο 34’ ο Γκιόκας δεν πρόλαβε την έξυπνη μπαλιά του Φουκαράκη στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού με τον Ευαγγέλου να απομακρύνει την τελευταία στιγμή.

Στο 35’ το σουτ του Τσιάβου πέρασε άουτ.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Η επιμονή του Φουκαράκη να κυνηγήσει μια χαμένη μπάλα τον δικαίωσε και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ!

Στο 44’ το συρτό σουτ του Τσιάβου μπλόκαρε ο Χανιωτάκης.

Στην επανάληψη ο Εθνικός μπήκε δυνατά και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιντώνη το σουτ του οποίου βρήκε σε πόδια αμυνομένων και πέρασε δίπλα από το δοκάρι, κόρνερ.

Η ομάδα μας ωστόσο ήταν πολύ επικίνδυνη στον ανοικτό χώρο.

Στο 72’ ο Πολίτης επιχείρησε ένα νέο μακρινό σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Έκτοτε η ομάδα μας ξαναβρήκε την ισορροπία της.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0:
Φτάσαμε στο 85’ όταν η Επισκοπή είχε εγκατασταθεί στο αριστερό κόρνερ του Εθνικού. Ο Σουμπασάκης έβγαλε μια άψογη σέντρα, ο Κωνσταντίνος Λίμα κατέβασε ιδανικά τη μπάλα και με καταπληκτικό σουτ την έστειλε να χτυπήσει με πάταγο στο κάθετο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα!

Η διαιτησία: Βισκαδούρος, Δασκαλάκης, Ελευθεράκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Βέλιτς): Χανιωτάκης, Ανδρικόπουλος, Λίμα, Καλογεράκης (85’ Μπρίτο), Καρβουνιάρης, Χαλκιαδάκης (30’ λ.τ. Μυρθιανός), Σουμπασάκης, Φουκαράκης, Γκιόκας (78’ Τσιριγώτης), Νίκιτς, Γκελοσάνι.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Τερεζόπουλος): Βουτσινάς, Νταούλιας, Δημακάκος (68’ Παπαγεωργίου), Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Σκεντεράϊ (85’ Διάκος), Γκέτσι (64’ Χατζηστάμου), Τσιντώνης, Τσιάβος, Πολίτης, Λαμπράκης.