Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Προοδευτική , Κερατσίνι έμειναν στο «μηδέν» ( 0-0)

Ένταση ,νεύρα,  πάθος και στο τέλος …πίτσες!!!

Published

on

Ένταση ,νεύρα,  πάθος και στο τέλος …πίτσες!!!

Προοδευτική και ΑΠΟ Κερατσίνι άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό του Σχιστού μετά τη μεταξύ τους «λευκή » ισοπαλία στη Νίκαια( 0-0) .

Σε ένα παιχνίδι που ανοικτό για κάθε αποτέλεσμα . Με πολύ δυνατές μονομαχίες και αρκετά νευρά όπου ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να γίνει η «έκρηξη». Όλα αυτά στο α’ μέρος γιατί στην επανάληψη η κατάσταση ηρέμησε . Για να φτάσουμε στο τέλος «Σε αγκαλίτσες και φιλάκια » ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες . Και το «κλου» ήταν  η …διαταγή των διοικούντων της Προοδευτικής προς την αποστολή του Κερατσινίου: « Δεν θα φύγετε .Έρχονται   πίτσες »!!! Και  φυσικά όλοι τις  απόλαυσαν.  Πίτσες προσφέρθηκαν και στους διαιτητές.  Άψογη λοιπόν η φιλοξενία  των Κορυδαλλιωτών..

Αγωνιστικά ήταν ένας αγώνας χωρίς πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες με την μπάλα να παίζεται στον χώρο του κέντρου .

Στο 7’ οι Κερατσινιώτες σημείωσαν γκολ με  τον Ντιρμίσι που ακυρώθηκε  ορθά σαν οφσάιντ με υπόδειξη του  βοηθού Μηλιδώνη.

Η πιο αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 92’ όταν το σουτ του Ροκάι απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μπαντίκος.

Η Προοδευτική από την αρχή είχε επιθετικό πρόβλημα λόγω της απουσίας του τραυματία Ταμπάκη και του στρατευμένο Δηλαβέρη . Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο  ο Παπαδόπουλος στο 45’ και αποχώρησε υποβασταζόμενος .

Στην επανάληψη οι «βυσσινί» που έπαιξαν με ηρωισμό και πάθος ,αγωνίστηκαν  ουσιαστικά χωρίς επιθετικό και δεν μπορούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία.

Ο διαιτητής Λεμπέσης  δεν έκανε σημαντικά  αγωνιστικά λάθη , παρά την κακοπιστία που υπήρχε εκατέρωθεν. Εκεί που ουσιαστικά δεν τα πήγε καλά ήταν στον πειθαρχικό έλεγχο . Άφησε να εξελιχτεί το σκληρό παιχνίδι που «μύριζε μπαρούτι».

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Αποστόλου, Μύρκος, Κύβελος, Θεοδώρου Γκόγκα, Μητρόπουλος(90΄Ψιλοπάτης) , Θεοδωρίδης, Παπαδόπουλος( 46’ λ.τρ. Σκαμπαρδώνης, 77’ Λαντζούνης) , Μακαρονάς( 92’ Νταβέλης), Τζιτζικαλάκης

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Κούμπουλα, Γκουριώτης ( 90’ λ.τρ. Μπούσης) , Μηλιώτης( 55’ Στρίγγας) , Τριμπόνιας, Αγγελάκης , Ροκάι, Ντιρμίσι , Σκεντεράι, Ελέζι( 58’ Σάμαρης) , Ζάχι, Κουλουριώτης( 65’ Καρέλης)