Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Προπονήσεις στις 10 και 11 Νοεμβρίου οι Μικτές της ΕΠΣΔΑ

Published

on

epsda-apotelesmata

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές της Κ-12, όπως την Κυριακή 10/11/2019 και ώρα 16:00΄, να ευρίσκονται στο γήπεδο socceland Ελευσίνας για προπόνηση και ενημέρωση για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (να φέρουν φωτοτυπία της ατομικής κάρτας υγείας και ένα άσπρο μπλουζάκι) : ΠΕΓΚΟΣ – ΣΤΡΑΒΟΥΔΟΥΛΗΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ(ΑΡΓΩ ΜΕΓΑΡΩΝ), ΖΕΓΚΑ (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ), ΤΑΜΠΟΥΡΑΤΖΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ), ΠΑΤΣΗΣ – ΒΑΤΣΗΣ – ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ – ΝΙΚΟΥ (ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ), ΑΙΓΙΝΙΤΗΣ (ΒΥΖΑΣ) ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ (ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ), ΠΑΡΟΤΣΙΔΗΣ ΠΑΝ. – ΠΑΡΟΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝ. – ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ (ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ), ΚΥΡΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΤΖΟΣ (ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ), ΛΑΣΚΟΣ (ΠΑΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΩΝ ΜΑΝΔΡΑΣ), ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ), ΛΙΝΑΡΔΟΣ, ΤΣΙΟΜΑΚΗΣ – ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ (ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ), ΜΠΟΥΝΑΣ (ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ), ΦΩΤΙΑΔΗΣ (ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ). ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Κ-14 ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11-11-2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.45΄ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ¨ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ¨ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ – ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ (ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ Φ/Ο ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Φ/Ο ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ) : ΚΟΣΜΙΔΗΣ – ΝΤΟΥΚΑΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ – ΛΙΟΣΗΣ (ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ), ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΤΣΕΒΑΣ – ΣΕΜΠΡΟΣ – ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΙΟΣΗΣ, ΒΑΡΟΥΤΣΟΣ – ΤΟΓΙΑΣ – ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΡΜΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ), ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ – ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ – ΚΑΓΙΑΣ (ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΠΡ/ΓΟΥ), ΚΑΝΑΚΗΣ – ΚΑΛΟΜΕΝΙΔΗΣ – ΑΡΤΙΝΙΣ ΟΥΡΑΪ – ΝΑΣΣΗΣ – ΡΟΚΑΣ – ΠΑΤΙΣΤΗΣ (ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ),ΜΠΑΣΑ (ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ), ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ). ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ,-

 

 

stoplekto

Μ. Παπδόπουλος: “Παρουσιάσαμε μια ομάδα ξεχωριστή”

Published

on

Μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Απόλλωνα Ποντίων, ο έμπειρος τεχνικός Μάκης Παπαδόπουλος μας έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απόλλωνα για την συνεργασία που είχαμε αυτό το λίγο διάστημα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν αυτό το 3μηνο να παρουσιάσουμε μια ομάδα ξεχωριστή σε αγωνιστικό επίπεδο και σε επίπεδο συμπεριφοράς.

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου τον Λευτέρη Ευσταθιάδη τον Νότη Μαχαιρα τον Τάσο Μαυριδη και να τονίσω ότι πέρα από πολύ καλους συνεργατες έκανα και καλούς φίλους.
Ο Λευτέρης μπορεί να συνεχίσει αυτό που ξεκινήσαμε ξέρει καλά την ομάδα και τις ιδιαιτερότητες της πιστεύω έχει την δυνατότητα να προχωρήσει.
Τέλος ένα ευχαριστώ τους φροντιστές της ομάδας τον Γιώργο και τον Δημήτρη που έκαναν μεγάλη προσπάθεια να μας κάνουν την ζωή πιο εύκολη σε λειτουργικά θέματα.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ”.

Continue Reading

stoplekto

“Διαζύγιο” Απόλλωνα Ποντίων με Μάκη Παπαδόπουλο

Published

on

Λύθηκε η συνεργασία του Απόλλωνα Ποντίων με τον προπονητή Μάκη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος:

“Ο Απολλων Ποντιων ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, με τον Μακη Παπαδοπουλο.Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας, όσο και για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”.

Continue Reading

LIKE