Connect with us

Γ Εθνική

Προπονητή και επτά μεταγραφές ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας

Published

on

Την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας στον Αλέξανδρο Κούρτογλου, καθώς και την απόκτηση επτά ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου…

H διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει τη έναρξη της συνεργασίας με 7 παίκτες και με νέο προπονητή τον Αλέξανδρο Κούρτογλου.

Καλωσήρθατε όλοι στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ακολουθεί αναλυτικά η παρουσίαση:

Μάκης Μπακαδήμας 20 ετών Αμυντικός

Ο Μάκης είναι γεννημένος στις 6 Ιουνίου 2000 και αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξί μπακ. Στο παρελθόν έχει αγωνισθεί Άτλαντες Αγρινίου, Αμφίλοχο, Κ19 Παναιτωλικού και στη Super League 1 με την ομάδα του Αγρινίου.

Μάκη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Αναγέννησης!

Νίκολα Καρακλάγιτς, 25 ετών, ακραίος

Ο Νίκολα είναι Σέρβος, γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1995 και αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ερυθρό Αστέρα, Βοζντοβακ, ΦΚ Τσουκαρίτσκι, Πρίμπραμ, Γιαβορ Ματις, Ισκρα, Ασπρόπυργο, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ιντιγια. Επίσης έχει χριστεί δύο φορές διεθνής με την ομάδα Νέων της Εθνικής Σερβίας.

Νίκολα καλώς ήρθες στην οικογένεια της Αναγέννησης!

Σίνισα Βλαντένοβιτς 29 ετών αμυντικός

Ο Σίνισα είναι Σέρβος, γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 1991 και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σλόγκα Κραλιεβο, Μεταλ Κραλιεβο, ΦΚ Μπόκελ, Ραντνικ, ΦΚ Γκραφιτσαρ, Ζεμουν, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ασπρόπυργος.

Σίνισα καλώς ήρθες στην οικογένεια της Αναγέννησης!

Λάμπρος Πολίτης 25 ετών μεσοεπιθετικός

Ο Λάμπρος είναι γεννημένος στις 12 Δεκεμβρίου 1995 και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Χαλκίς, Απόλλωνα Σμύρνης, Ηρακλή Ψαχνών και Εθνικό Πειραιά, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Άγιος Ιερόθεος.

Λάμπρο καλώς ήρθες στην οικογένεια της Αναγέννησης!

Κοντοβάς Παναγιώτης 24 ετών, μέσος

Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1996 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟΚ, Αναγέννηση, Άρη, ΑΟ Γλυφάδας, Πύρασο Νέας Αγχιάλου, ΑΕ Φαρκαδόνας, Απόλλων Μακρυχωρίου, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ατρόμητος Παλαμά.

Παναγιώτη καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια της Αναγέννησης!

Κοντός Γιώργος 25 ετών, μέσος

Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου 1995 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ήφαιστο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ατρόμητο Παλαμά και ΑΟ Σελλάνων.

Γιώργο καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια της Αναγέννησης!

Μπουρούσης Χρήστος 18 ετών τερματοφύλακας

Ο Χρήστος είναι γεννημένος στις 18 Ιουλίου 2002 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Τρίκαλα και τη Σύρο.
Χρήστο καλώς ήρθες στην οικογένεια της Αναγέννησης!

Προπονητής Αλέξανδρος Κούρτογλου

Ο Κατερινιώτης τεχνικός παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει πλούσια εμπειρία από εθνικές κατηγορίες. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Βατανιακό, Α.Σ. Ρούβα, Γιούχτα, ΑΟ Σελλάνων, ΑΕ Καρίτσας, Αλμυρό και μέχρι πρότινος στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
Αλέξανδρε καλώς ήρθες στην οικογένεια της Αναγέννησης!”