Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη με ανατροπή ο Απόλλων Χαλανδρίου, 2-1 τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, ο Απόλλων Χαλανδρίου κατάφερε στο φινάλε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να επικρατήσει με 2-1 επί της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

Ετσι η ομάδα του Χρήστου Βλάχου πέτυχε την πρώτη της νίκη και έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ παράλληλα υποχρέωσε την Θύελλα στην πρώτη της ήττα, αφήνοντας την στους 7 βαθμούς. Μόλις στο 3΄ο Ελευθεριάδης με απευθείας φάουλ έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 52΄η Θύελλα είχε δοκάρι με τον Καλλιοντζάκη, και στο 72΄ακυρώθηκε γκολ του Νούση σαν οφσάιντ, ενώ στο 75΄ο Κανδεράκης με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 85΄ο Κανδεράκης και πάλι με προβολή.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Παπαθανάσης, Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Ζώης (70΄Κοχλιός), Χατζής (46΄Νούσης), Χαραλάμπους (79΄Μέισον), Μήτρου (46΄Κούτσιας), Παγώνης (46΄Κανδεράκης).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καβακλής, Δημητρίου (60΄Πατρίκιος Γ.), Κυριαζής, Παπανδρέου, Κουμουνδούρος, Πετράκης, Ελευθεριάδης, Ηρακλέους, Αλεξόπουλος (60΄Τσαγκόγεωργας), Πατρίκιος Κ. (52΄Λιάμπος), Καλλιοντζάκης.