Connect with us

5ος Όμιλος

Πυρά Συντονιστικής Επιτροπής σε Σαρρή

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή ομάδων Γ’ Εθνικής μέσω της οποίας εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, για την συμπεριφορά που είχε εις βάρoς των συγκεκριμένων συλλόγων. Στο κειμενο της αναφέρονται τα εξής: Καταγγέλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου της ΕΠΟ κ.Σαρρή που αγνοεί επιδεικτικά 35 ομάδες υπερασπιζόμενος μια άθλια αναδιάρθρωση που αποφασίστηκε πέρσι το καλοκαίρι για “ειδικούς” και μόνο λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Επίσης καταγγέλουμε τον εκφοβισμό που επιχειρεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις που φαίνεται οτι τις θεωρεί “πρόβατα”.
  Εμείς προσπαθούμε για το καλό και την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και ο κ. Σαρρής για την εξόντωση και τον αφανισμό του. Είναι εκείνος που θέλει να διεξάγονται αγώνες χωρίς θεατές, είναι εκείνος που ναρκοθετεί κάθε υγιή προσπάθεια των Ενώσεων και των σωματείων, κάτι που θεωρούμε ασυμβίβαστο με το αξίωμα του. Διαδίδει δε ψευδώς στις Ενώσεις, οτι αν αποστείλουν σε εμάς έγγραφο ποπυ συμφωνεί με το άιτημα μας, είναι σαν να του κάνουν αντιπολίτευση.
Αυτό το έχουμε συμπεράνει συνομιλώντας με Προέδρους Ενώσεων. Εμείς απαντάμε το αντίθετο και λέμε οτι: όποια Ενωση μας αποστείλει το σχετικό έγγραφο δεν μπορεί μετά να αναιρέσει κι αυτό ισα ισα είναι υπέρ του κ. Σαρρή, αν το καταλαβαίνει.
  Καταγγέλουμε επίσης, οτι ενώ μας δέχτηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ.Ανδριανός και η ΓΓΑ κ. Γιαννακίδου, οι οποίοι επέδειξαν το θετικό πρόσωπο της Πολιτείας στο αίτημα μας, ο κ. Σαρρής παρά το γεγονός οτι του έχουμε εγγράφως ζητήσει δυο φορές συνάντηση μαζί του, το αποφεύγει.
Καθιστούμε σαφές προς όλους και ειδικά στους κ.κ. Σαρρή, Παπακωνσταντίνου και Τζανόπουλο οτι θα αγωνιστούμε ως το τέλος, γιατί δεν είμαστε δυο η τρεις, αλλά…. χίλιοι δεκατρείς.
  Πληροφορούμε τις ομάδες που είναι μαζί μας να μην υποκύπτουν σε παραπληροφορήσεις που εσκεμμένα επιχειρούνται από κύκλους της ΕΠΟ σχετικά με την επικύρωση των βαθμολογιών και διάφορα άλλα συναφή γιατί, πρώτον επισήμως δεν έχει γίνει καμία επικύρωση από το ΔΣ της ΕΠΟ όπως επιβάλλει το καταστατικό και δεύτερον γιατί ακόμα και αν επικυρωθούν οι βαθμολογίες, αυτό είναι αδιάφορο επειδή υπάρχει η πρόταση αναδιάρθρωσης. Μάλιστα, το να επικυρωθούν οι βαθμολογικοί πίνακες, ουσιαστικά αναγνωρίζει την πρόταση μας και την επιβεβαίωση και τυπικά των δυο υποβιβασθέντων ομάδων και των τριων χειρότερων βαθμολογικά που προτείνουμε στο σχέδιο μας.
  Κάνουμε γνωστό οτι η τελευταία αναδιάρθρωση των Γ΄και Δ΄ Εθνικών κατηγοριών προήλθε από νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή. Αυτό σημαίνει οτι με τροποποίηση του νομοσχεδίου έπειτα από ΚΥΑ μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα μας ως νόμιμο από την ΕΠΟ. Ως προς αυτή την κατέυθυνση, καλούμε τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Παναγιωτόπουλο, αλλά και τους Υπουργούς που από κοινού μαζί του θα λάβουν την απόφαση της δικαίωσης μας, να μας συμπαρασταθούν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply