Connect with us

Γ Εθνική

Ραφαήλ Ζέλο: Απερίγραπτα τα συναισθήματα…

Published

on

Ενας από τους βασικούς συντελεστές της εκπληκτικής φετινής πορείας της Κηφισιάς ήταν και ο Ραφαήλ Ζέλο…

Ο αγαπημένος όλων Ράφα έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και μαζί με τους συμπαίχτες του κατάφεραν να οδηγήσουν την Κηφισιά στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της, την άνοδο στην Super League 2.

Ο Ράφα Ζέλο μίλησε στην ιστοσελίδα μας stoplekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

Ράφα καλημέρα. Πολλά συγχαρητήρια…

Σας ευχαριστώ πολύ…

Η ομάδα σου έφτασε στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της. Ποιά είναι τα συναισθήματα της επόμενης μέρας?

Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα, μοναδικά δεν χωράνε λέξεις σε όλα αυτά που νιώθω…. έχουν περάσει μέρες και ακόμα νιώθω αυτή την δικαίωση μετά από τόσο κόπο και τόσες θυσίες που έκανα και εγώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά!!!

Ποιό πιστεύεις πως ήταν το πιό σημαντικό στοιχείο που σας βοήθησε να φτάσετε σε αυτή την επιτυχία?

Τα αποδυτήρια είναι το μυστικό της επιτυχίας..είναι δύσκολο σε μια ομάδα της Αθήνας που κάνει πρωταθλητισμό να υπάρχει τέτοιο κλίμα στα αποδυτήρια,  με τόσες δυνατές προσωπικότητες, και  να μην βάζει κανείς το εγώ του πάνω από την ομάδα!!! Χωρις καλό κλίμα στα αποδυτήρια δύσκολο να καταφέρεις κάτι καλό όποιους παίχτες και να έχεις!!!

Συνηθίζεται να αφιερώνουμε κάπου τις επιτυχίες μας…Εσύ?

Το αφιερώνω σε 2 ανθρώπους που δεν έπαψαν στιγμή να πιστεύουν σε μένα και με στήριξαν όσο κανείς σε όλη αυτή την προσπάθεια!!! Ειναι ο κύριος Χρήστος Πρίτσας που ότι λόγια και να πω για αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο, Κάθε λέξη που θα έλεγα για να χαρακτηρίσω αυτόν τον άνθρωπο είναι πολύ φτωχή μπροστά σε όλο αυτό που είναι, και όποιος τον γνωρίζει καταλαβαίνει πόσο σπάνιος άνθρωπος είναι!!!

Ο άλλος είναι ο Στέφανος ο Κοτσώλης που φρόντισε να μην μας λείψει το παραμικρό σε αυτή την προσπάθεια που έγινε και ήταν πάντα εκεί για όλους μας.  Πιστεύω πως άμα δεν είχε συμβάλει και αυτός σε όλο αυτό δύσκολα θα τα καταφέρναμε!!!

Τρίτο πρόσωπο που το αφιερώνω είναι η αγάπη μου που με βλέπει τώρα από τον ουρανό ο παππούς μου, που κάθε επιτυχία που πετυχαίνω στην ζωή μου την αφιερώνω σε εκείνον!!!

Η επόμενη ημέρα θα βρεί την Κηφισιά στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Σε αυτήν θα βρίσκεται και ο Ράφα?

Αυτό είναι ένα πολύ γενικό ερώτημα το οποίο δεν γνωρίζω !!! Προτεραιοτητα μου για αρχή είναι να ξεκουραστώ και να φορτίσω τις μπαταρίες μου για να είμαι έτοιμος του χρόνου είτε είμαι στην Κηφισιά είτε όχι!!!

Σε ευχαριστούμε πολύ…

Σας ευχαριστώ και εγώ…