Connect with us

stoplekto

Σήμερα ο αγώνας της Εθνικής ομάδας Κωφών με την Ρωσία

Published

on

Σήμερα διεξάγεται ο αγώνας της Εθνικής ομάδας Κωφών με τη Ρωσία εκτός έδρας για τα προκριματικά των Ολυμπιακών αγώνων Κωφών (Deaflympics).

Ο Τεχνικός Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Λευτέρης Μηνάς, από την Ρωσία μας ενημερώνει ότι:
“Καληmέρα σε όλους σας. Βρισκόμαστε στην Ρωσία και συγκεκριμένα στην επαρχία της Μόσχας, για τον αγώνα Ρωσία – Ελλάδα. Ένας αγώνας των προκριματικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών που θα διεξαχθούν στην Βραζιλία. Σήμερα Σάββατο (24 Ιουλίου) και ώρα 14:00μμ το μεσημέρι μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα στην Live Μετάδοσή μας, μέσα από την επίσημη σελίδα του Facebook της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών. Ελπίζουμε να το παρακολουθήσετε καθώς και να το κοινοποιήσετε. Εύχομαι όλοι οι Έλληνες να στείλουν θετική ενέργεια και σκέψη για την Εθνική μας ομάδα. Έχουμε πίστη, θα έχουμε και το Live και ελπίζουμε να το δείτε. Σας χαιρετώ”
Δείτε αύριο Σάββατο και ώρα 14:00 σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα της Εθνικής Ποδοσφαίρου Κωφών με την οικοδέσποινα Ρωσία. Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών – ΕΟΑΚ
Καλή Επιτυχία Ελλάδα!!!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply