Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Σήμερα(21/7) οι αρχαιρεσίες της Ζωφριάς- Το μήνυμα του Προέδρου Γιώργου Γκούβρα

Published

on

Νέα εποχή “χαράζει” στις τάξεις της Ζωφριάς και ο Πρόεδρος Γιώργος Γκούβρας αφήνει το μήνυμά του, με φόντο τις επερχόμενες αρχαιρεσίες του συλλόγου. Ακολουθεί η ανάρτηση:
“Σήμερα 21/07/2021 θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία μας οι αρχαιρεσίες  του συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ως Πρόεδρος του απερχόμενου ΔΣ, καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτό και στην πιο δύσκολη στιγμή του συλλόγου έβαλαν… πλάτη και ό,τι άλλο διέθεταν και κράτησαν την ομάδα μας εν ζωή στηρίζοντάς τη γερά στα πόδια της.
Δεν θα αναφερθώ σε γεγονότα, αλλά σίγουρα θα επισημάνω ότι όσους στόχους βάλαμε ως Διοικητικό Συμβούλιο -και ήταν πολλοί και δύσκολοι- εκπληρώθηκαν όλοι ένας προς ένας με επιτυχία 100%. Το πιο κρίσιμο και σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά ο σύλλογος αφού ελέγχθηκε από όλους τους φορείς απέκτησε όλα τα έγγραφα από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες (Εφορία, ΙΚΑ, ΓΓΑ, ΕΠΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ) που τον καθιστούν νόμιμο σε οικονομικό, διοικητικό, αλλά και αγωνιστικό επίπεδο.
Έτσι αποκτήσαμε την ΕΙΔΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ για το άθλημα του ποδοσφαίρου. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την εξωτερική βοήθεια που δεχθήκαμε και από ανθρώπους που πίστεψαν στον αγώνα μας. Είναι πολύ λίγο να τους πούμε ευχαριστώ, θα έχουν τη βαθιά μας εκτίμηση και τον σεβασμό μας για πάντα.
Το πιο ευχάριστο όμως είναι ότι αυτός ο αγώνας “έπιασε τόπο” και η απόδειξη είναι ότι αύριο θα έχουμε ένα πολύ δυνατό συμβούλιο με καινούργιους ανθρώπους που θα συνδράμουν μαζί μας για να αναπτύξουμε τον σύλλογο αλλά και κατ’ επέκταση την περιοχή μας ακόμα περισσότερο και με μεγαλύτερο πάθος.
Από αύριο είμαστε βέβαιοι ότι θα υπάρχει μια ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.
Για το απερχόμενο ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΚΟΥΒΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ”.