Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Σίφουνας στο Περιστέρι η Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Την μεγαλύτερη επιτυχία της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Διάνα Ηλιούπολης επικρατώντας στο Περιστέρι 3-1 του τοπικού Αθλητικού Ομίλου. Έτσι, ανέβηκε ενδέκατη έχοντας 14 πόντους και ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Αντίθετα, ήττα-σοκ για τους ‘Περιστεριώτες’ που παρέμειναν δεύτεροι έχοντας 26 βαθμούς, αλλά και μεγάλη απογοήτευση για το αποτέλεσμα.

Στην ροή της αναμέτρησης, οι ‘ροσσονέρι’ μπήκαν δυνατά και απείλησαν πρώτοι για κάποιο τέρμα, όμως ο Χατζηστεφάνου στο 15′ άνοιξε το σκορ με πλασέ εντός περιοχής. Παρά την ψυχρολουσία, οι παίκτες του Κώστα Αρζένη αντέδρασαν και είχαν δοκάρι στο 14′ ύστερα από κεφαλιά του Γουβαλάρη. Τελικά, πέτυχαν την ισοφάριση στο 18′ με σουτ του Μπούσκου, ο οποίος αξιοποίησε την προσπάθεια του Καζιάνη από τα δεξιά. Αποτελεσματική και γρήγορη αντίδραση για τους ‘κυανέρυθρους’ στο 25′ σε μια φάση διαρκείας. Αρχικά, ο Λιώνης απέκρουσε το σουτ του Αντώνη Μπαλαφούτη, αλλά ο Τσαβαλιάς ήταν στο κατάλληλο σημείο για να χριστεί ο σκόρερ του 2-1. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν τον ρυθμό, με αποτέλεσμα να λιγοστέψουν οι ευκαιρίες για κάποιο τέρμα εκατέρωθεν. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και η άμυνα τους ήταν ανοιχτή. Έτσι, ο Αντώνης Μπαλαφούτης έκλεψε την μπάλα, μπήκε σαν σίφουνας από τα αριστερά και υπέγραψε το τελικό 3-1 για να δώσει τέλος στις ελπίδες του Περιστερίου που προσπάθησε να αντιστρέψει μάταια τα δεδομένα.

Διαιτητές: Σφακιανάκης Ι., Στάικος Κ., Νιδριώτης Μ.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Μπούζας Ι., Μπούσκος, Γουβαλάρης, Λιαγκόζης (30′ Χέλμης), Τσίγκος (60′ Τσιτιμάκης), Κρούτη, Λειβαδάς, Σαντριάς, Αργυρός (70′ Γκολφινόπουλος).

Διάνα (Γιάννης Χατζηράπτης): Κόρρας, Πατσιαλός, Λουτσάι, Μπελέρης, Νίκολι, Μπαλαφούτης Α., Καλουδιώτης, Σταθακόπουλος (75′ Βουτάς), Μπαλαφούτης Χ. (35′ λ.τρ. Μαρζέλος), Τσαβαλιάς, Χατζηστεφάνου.