Connect with us

stoplekto

Σαουδάραβες στην Κύπρο!!!

Published

on

Από τον Αστέρα Νίκαιας λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

 «Σε θερμοκρασία Σαουδικής Αραβίας, που άγγιξε τους 40 βαθμούς, έγινε το προπονητικό διπλό διάρκειας 80′ του Αστέρα Νίκαιας στον Κορυδαλλό με την Κύπρο και παρ’ όλες τις σημαντικές απουσίες τους, οι εντυπώσεις που άφησαν οι Νικαιώτες ήταν πάλι θετικές αφού κατάφεραν να κερδίσουν με 2-1 παρουσιάζοντας, όπως και με τη Χαλκηδώνα, πολύ καλό πρόσωπο στο 1ο ημίχρονο όπου προηγήθηκαν με 2-0. Με 2 γκολ του Λαλάι που ήρθαν μετά από πίεση ψηλά και κλέψιμο της μπάλας από τον Μαχαίρα στο 1ο στο 17′ και τον σκόρερ στο 2ο στο 40′ ο Αστέρας έδειξε για 2η φορά απέναντι σε ομάδα ψηλότερης κατηγορίας ότι φέτος μπορεί να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο από πέρυσι. Στο 2ο ημίχρονο και μετά το 60′ όπου έγιναν όλες οι αλλαγές των 2 ομάδων η Κύπρος ήταν πολύ καλύτερη και κατάφερε να μειώσει με γκολ του Κάππου στο 62′, ενώ μπορούσε και να ισοφαρίσει σε δοκάρι που είχε στο 66′ από κόντρα σε διώξιμο παικτών του Αστέρα. Επόμενο φιλικό με τον Αστέρα Κερατσινίου στην Χαραυγή, την Τετάρτη στις 21.00.

Ο Αστέρας ξεκίνησε με τους Αθανασίου, Κανταρτζόπουλο, Κόντη, Μπουρογιαννόπουλο, Ψυχίδη, Τσελίκια, Βελαλόπουλο, Μαχαίρα, Γιαννικάκη, Λαλάι και Γεωργόπουλο, ενώ στο 2ο έπαιξαν κι οι Σαρδελής, Μπραχίμι, Συρίγος, Τσιτούρας, Γ.Φλαμπούρης, Βαρλάμης και Γκιόκας.

Για την Κύπρο Κορυδαλλού έπαιξαν οι Κοκκώνης, Τσιπούρας, Διοκμετζίδης, Καμπούρης, Κουκιός, Καριντζαίδης, Τοπίκογλου, Σαλάτας, Τρικαμηνάς, Τσελεπής, Ιωάννου, όπως κι οι Γκορόγιας, Καρκατζίνος, Κάππος, Ντερκρικοριάν, Mihai και Διακάτος.»