Connect with us

slideshow

“Σεφτέ” στις νίκες και ο Ίκαρος Καλλιθέας 1-0 το Αιγάλεω

Με ηγέτη και σκόρερ των Γεωργίου οι Τζιτζιφιώτες πλέον έχουν τύχη στα μπαράζ

Published

on

Την πρώτη του νίκη στη διαδικασία των μπαράζ για τη Γ’ Εθνική πέτυχε ο ψυχωμένος Ίκαρος Καλλιθέας που λύγισε το δυναμικό Αιγάλεω με 1-0 στο γήπεδο της Νίκαιας, το οποίο κατέκλυσαν πάνω από 500 φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Το «Σίτι» ήταν αυτό που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 14’ είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του συνήθη ύποπτου Παπουτσή. Όμως ο Ίκαρος ήταν αυτός που «χαμογέλασε» πρώτος, καθώς στο 23’ σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Ο Στούπης πέρασε ωραία την μπάλα στον Γεωργίου, με τον τελευταίο να περνά δυο παίκτες και να νικά μέσα στην περιοχή με δυνατό σουτ τον Χατζάκη.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τετ α τετ του Λαμπρογιώργου να μπλοκάρει ο εκπληκτικός Αθανασόπουλος(25’), ενώ το ημίχρονο «έκλεισε» με ένα δοκάρι του Ικάρου στο 45’ από κεφαλιά του Ταράτσα μετά από φάουλ του Γεωργίου.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης το Αιγάλεω έβαλε γκολ με τον Μπουγάτσια, που όμως ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ από τον βοηθό Πέντζα(Δυτ. Αττικής). Χωρίς τη σπουδαία φάση κύλησε το ματς μέχρι και τη λήξη του, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στο 84’ με δέκα λόγω αποβολής του Μπιταξή με δεύτερη κίτρινη.

Στο 93’ ο πολύ καλός χθες διαιτητής Βάτσιος(Δυτ. Αττικής), διέκοψε για τρία λεπτά το παιχνίδι, καθώς λιποθύμησε μια φίλαθλος του Αιγάλεω, της οποίας προσέφερε τις πρώτες βοήθειες ο γιατρός του αγώνα Γεωργακάκης.

ΙΚΑΡΟΣ: Αθανασόπουλος Ν., Φέκος , Βουρλούμης, Ταράτσας, Λάλα, Κυριακίδης , Ομεράι(87’ Εμμανουήλ Ι.) , Στούπης (93’ Μυλωνάς), Μακρής Θ.(71’ Πέκωφ), Γεωργίου  Κορές.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Χατζάκης, Παπουτσής, Ταμπάκης, Στριμμένος(81’ Κωνσταντόπουλος Κ.), Τζωρτζάτος (31’ λ.τρ. Ναυπλιώτης), Μπιταξής, Κοντιζάς, Σταύρου, Λαμπρογιώργος, Μπουγάτσιας,  Τσαρκάνι (73’ Βουτηράς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply