Connect with us

7ος Όμιλος

Σκόνταψε ο Πανιώνιος, 0-0 εκτός με τον Αρη Σούδας

Published

on

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Σούδας, για την 9η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σταυρακόπουλου ήταν ανώτερη, είχε την κατοχή της μπάλας, είχε και τις ευκαιρίες της, όμως έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια και δεν κατάφερε να διασπάσει την απόλυτα αμηντική διάταξη των γηπεδούχων.

Να σημειωθεί πως οι κυανέρυθροι έχουν έντον παράπονα και από την διαιτησία, ειδικά για την φάση του 89ου λεπτού όπου ανατράπηκε ο Αργυρίου στα όρια της περιοχής, με τον διαιτητή να δείχνει φάουλ και τους ανθρώπους του Πανιωνίου να ζητούν πέναλτι!

Στο άλλο σημαντικό ματς της αγωνιστικής ο ΠΑΟ Ρουφ επικράτησε με 2-1 του Αγίου Νικολάου και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Ο Αγιος Νικόλαος έχει 19 και ο Πανώνιος 18.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν σαφέστατα ανώτερος από τον αντίπαλο του και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες.

Στο 5′ το γυριστό σουτ του Δρίτσα πέρασε άουτ, ενώ το δυνατό σουτ του Μπρέγκου στο 15′ μπόλαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο 22ο λεπτό ο Γροντής από μακρινή απόσταση με πλασέ προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο γκλοκίπερ, όμως η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη, καθώς πέρασε λίγο άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η μοναδική απειλή των γηπεδούχων. Ο Νικόλτσης από πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 31′ ο Γιάννης Κοντοές αποχώρησε ως τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο, με τον νεαρό Καραβίδα να περνάει στην θέση του.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, με τον Πανιώνιο να έχει μεν την κατοχή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διασπάσει την άμυνα του Άρη Σούδας.

Με το ξεκίνημα της “επανάληψης” ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος προχώρησε στην δεύτερη αλλαγή της ομάδας. Ο Μούντριχας πέρασε στην θέση του Λάμψιας.

Στο 67′ ο Πανιώνιος έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Μετά από πάσα του Γροντή ο Μούντριχας πάταει στην περιοχή, έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε ελάχιστα κόρνερ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Δρίτσα να μην μπορέσει να σκοράρει. Μετά από σέντρα του Γροντή ο Δρίτσας έκανε την κοντινή κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε δίπλι από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 80′ ο Σταμάτης, που λίγο πριν είχε περάσει στο ματς, έκανε την σέντρα, ο Αργυρίου από το ύψος του δεύτερου δοκαριού έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 85′ μετά από ωραία ενέργεια του Αργυρίου η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 89′ ξανά ο Αργυρίου έκανε ωραία ατομική ενέργεια, ανατράπηκε από αμυντικό των γηπεδούχων, με τον διαιτητή να δείχνει φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή, με τους κυανέρυθρους πάντως να ζητούν πέναλτι!

Στο 91′ ο Λιούμης έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Τελικό σκορ το 0-0, με τους κυανέρυθρους στο φινάλε να εκφράζουν τα έντονα παράπονα τους προς την διαιτησία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καπούταγλης, Διονέλλης, Λάμψιας (46′ Μούντριχας), Κοντοές (31′ λ.τρ. Καραβίδας), Ζούλιας, Γκίνο, Μπρέγκου, Μίχος, Δρίτσας (71′ Αργυρίου), Λιούμης, Γροντής (79′ Σταμάτης).

ΠΗΓΗ: Panionianea.gr