Connect with us

stoplekto

Στα ημιτελικά ο Απόλλων Ποντίων- 3-1 τη Νέα Πέραμο

Published

on

Ο Απόλλων Ποντίων έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, επικρατώντας και στον επαναληπτικό της Νέας Περάμου με 3-1 με ανατροπή στα τελευταία λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα με 2-1 στην έδρα τους χρειαζόντουσαν νίκη με δυο γκολ διαφορά, ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν την πρόκριση. Κατάφεραν να προηγηθούν με τον Σεβαστή στο 22′, χωρίς όμως στη συνέχεια να μπορέσουν να “χτίσουν” πάνω σε αυτό το προβάδισμα.

Οι γηπεδούχοι αφού ισοφάρισαν αρχικά με τον Μεϊμαρίδη στο 42′, “κλείδωσαν” την πρόκριση στο φινάλε με γκολ των Μυστρίδη(89′) και Παρασίδη(92′).

Φοβερή εμφάνιση από τον μόλις 14χρονο γκολκίπερ της Νέας Περάμου Βαρουδάκη Α., ο οποίος χειροκροτήθηκε ακόμα και από τους φιλάθλους των Πόντιων.

Σωστός ο διαιτητής Φίτσας.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τσέπερης, Σωπιάδης, Ασλανίδης, Μυστρίδης, Νίκας, Αδελφόπουλος(46′ Κουσίδης), Σιδηρόπουλος Λ., Νταγιάντας(81′ Σιδηρόπουλος Χ.), Μεϊμαρίδης(71′ Γεωργιάδης), Καραγιώργος(66′ Δανιηλίδης).

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ: Βαρουδάκης Α., Μυρτάι, Μπαρδής(46′ Πρόκου), Γεωργιάδης, Γκελάι,(75′ Ζουμπλιός) Σαχόλι, Σεβαστής, Βαρουδάκης Α., Καραγιάννης, Νάκος(86′ Πνευματικάκης), Δράγασης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ