Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Στεφ. Φαναρίτης: “Το Μοσχάτο έχει στόφα πρωταθλητή”

Published

on

Κατόπιν έγκρισης από το ΔΣ της ΑΕ Μοσχάτου αναδημοσιεύουμε την παρακάτω ανάρτηση του Προέδρου του συλλόγου Στέφανου Φαναρίτη:
“Αγαπητοί Μοσχατιώτες, ένας κύκλος έκλεισε για την αγαπημένη μας ομάδα και ένας νέος αρχίζει. Η ομάδα δυστυχώς βρέθηκε στην δίνη ενός συστήματος αξιών που δεν μπορούσε να υπηρετήσει. Και ως γνωστόν αν δεν μπορείς να υπηρετείς η υποτάσσεται η πεθαίνεις…. Μια χρονιά που ξεκίνησε με αισιοδοξία, όνειρα και τον πήχη πολύ ψηλά κατέληξε με τον υποβιβασμό της ομάδας. Επειδή η εσωστρέφεια μόνον κακός σύμβουλος είναι, αυτοί που είχαν και συνεχίζουν να έχουν την ευθύνη ,έχουν κάνει την αυτοκριτική τους. Αλλά ποτέ όμως σε μια “περήφανη” οικογένειά που σύντομα θα κλείσει 100 χρόνια ζωής δεν επιτρέπεται κανένας να κλάψει πάνω από στάχτες και να μεμψιμοιρεί….
Η ΑΕ Μοσχάτου είναι Φοίνικας και θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της… πολλώ δε μάλλον όταν υπήρξε “προμελετημένος εμπρησμός”.
Να μην ξεχνάμε ότι στην ζωή υπάρχει ένας θεμελιώδης νόμος “του Αίτιου και του Αιτιατού…” Δύο καταστάσεις με συνάφεια που η μία προέκυψε ως αποτέλεσμα μια άλλης.
Τέλος όμως, κόκκινη γραμμή….
Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα.
Καλώς ή κακώς “το παρελθόν δεν αλλάζει και το μέλλον δεν χρειάζεται να τιμωρηθεί για αυτό…”
Και πραγματικά θα ηρεμήσουμε όλοι όταν αναλογιαθούμε ότι αν μας έκλεψαν κάποια σημαντικά κομμάτια του χθες…Είμαστε ακόμα ελεύθεροι να επιλέξουμε το δικό μας αύριο.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια την φετινή.
Τους ποδοαφαιριστές μας και ειδικά εκείνους που άφησαν το ποδοαφαιρικό DNA τους στην φανέλα… εκείνους που την μάτωσαν, που έκλαψαν για αυτήν…
Που πόνεσαν….με την απώλεια….
Τους προπονητές μας, τους γυμναστές μας, τον μασέρ, τους γιατρούς, τον φροντιστή μας, το διοικητικό.προσωπικό.
Τους ηρωικούς φιλάθλους μας…Που εν μέσω πανδημίας γίνανε ασπίδα αγάπης για την ομάδα….
Τους λίγους καλούς φίλους που με τις χορηγίες τους στήριξαν την ομάδα
Τον γενικό μας αρχηγό κύριο Καρπούζα , τον διευθυντή επικοινωνίας Κυριο Αβραμίδη.Τους φίλους ανά την επικράτεια που μας είδαν με συμπάθεια.
Τον Διευθυντή της ΕΠΣΠ κύριο Νταλάκο.
Τους φίλους δημοσιογράφους που πρόβαλαν την δραστηριότητά μας. Σε αυτό το σημείο διευκρινίζουμε ότι δεν επιθυμούμε αναδημοσίευση καμίας ανακοίνωσής μας από κανένα σάιτ η ειδησιογραφικά μέσα πλην αυτών που εμείς θα στέλνουμε συγκεκριμένα. Είναι επιλογή μας να επικοινωνούμε τα της ομάδας από εδώ και μόνον. Παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η επιθυμία μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστούμε στον Δήμαρχο κύριο Ευθυμίου Ανδρέα και την δημοτική αρχή για όλη την αγάπη και την συνεχόμενη και ουσιαστικη στήριξη και συμπαράστασή τους στην ομάδα. Ευχαριστούμε επίσης και την μείζονα αντιπολίτευση και τον κύριο Μπούτση Αντώνη γιατί ήταν παρόντες και αυτοί δίπλα μας στις αγωνιστικές μας προσπάθειες.
Τελειώνοντας ένα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στις Πειραιώτικες ομάδες που κατάφεραν να επιβιώσουν στην αρένα της Γ Εθνικής και να παραμείνουν στην κατηγορία.
Συγχαρητήρια στον Φωστηρα της Πόλης μας και ευχόμαστε εις ανώτερα όπως του αξίζει , Συγχαρητήρια στην Προοδευτική που είναι ομαδάρα Α Εθνικής, Συγχαρητήρια στον Εθνικό να γυρίσει και αυτός στις μεγάλες κατηγορίες που ανήκει , Συγχαρητήρια στον Αίαντα, το Κερατσίνι και τον Νεοφώτιστο Καραβά (δίπλα συγχαρητήρια για την όμορφη διαφορετική και μοναχική πορεία του.).
Ευχαριστούμε τέλος τους τρελούς του ΔΣ και ειδικά τον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος κύριο Φαναρίτη Διονύση για την καθημερινή αγώνα με τον κύριο Καρπόυζα στις επάλξεις…
Ευχαριστούμε τον Κάτωνα, τον Σταύρο, τον Άκη, τον Τάκη, τον Χρήστο, τον Γιώργο, τον Κώστα , τον Άγγελο,.
Ειδικό ευχαριστώ στους Αντιδημάρχους κκ Φελλά Γιώργο και Άκη Δείξιμο, στον Νομικό μας σύμβουλο και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Μελίστα. Τέλος ξεχωριστά μας βοήθησαν όπως κάθε χρόνο οι κκ Βαγγέλης Μπόθος, Βαγγέλης Σαλαπατάρας, Παύλος Τσαμαδός, Κώστας Πάρσαλης, Μάνος Βιτζηλαίος, Γιώργος Πετρόπουλος ο Ανδρέας Ρηγόπουλος και ο Γιώργος Μαλαδάκης. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.
Ευχαριστούμε για την συμπαράστασή τους βουλευτές κκ Βασίλη Σπανάκη, Άννα Καραμανλή από την ΝΔ και τον Γιάννη Μπαλάφα του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης στον γενικό γραμματέα του Δήμου μας κύριο Μανώλη Αντωνάκο.
Ένα ευχαριστώ και στον Γιώργο Proo γιατί είναι αρσενικός και τιμάει τα παντελόνια που φοράει…. ξέρει αυτός…
Το ποδόσφαιρο προσφέρεται για φιλίες οι αντιπαραθέσεις πρέπει να είναι μόνο αγωνιστικές… άλλο πως το κάναμε εμείς….
Καιρός να πάμε παρακάτω…
Όπως συνηθίζω να λέω πάντα MEA CULPA…
Μια διοίκηση που κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό των συμπολιτών μας έκλεισε όπως είπα ένα κύκλο.
Με σωστό προγραμματισμό περισυλλογή και ανασύνταξη θα ξανακάνουμε την ομάδα όχι δυνατή…τέτοια θα είναι πάντα γιατί έχει στόφα πρωταθλητή θα την κάνουμε να είναι ποθητή… θα στηρίξουμε με πάθος την Ακαδημία και το ατέλειωτο ταλέντο που κουβαλάνε τα φυντανάκια μας.
Όποιος δουλεύει κάνει λάθη… Όποιος κάθεται και ξυνεται κάνει φθηνή κριτική και αντιπολίτευση της πεντάρας. Ότι έχει πραγματικά κριτική διάθεση χωρίς υστεροβουλία είναι μετά χαράς αποδεκτό. Όσα χρόνια ασχολούμαι με την ΑΕΜ της καρδιάς μου ένα πράγμα έμαθα αλλά το συνήθισα… “Δρυός πεσούσης…. πας ανήρ ξυλεύεται….”
Κλείνω με ένα προσωπικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Βαγγέλη Μαρινάκη… Για όσα μας έχει προσφέρει… Και μια υπόσχεση….
Το μέλλον της ΑΕΜ είναι λαμπρό… με η χωρίς εμάς…. με η χωρίς εμένα….
Στην ομάδα όσοι πέρασαν όλοι Κάτι πρόσφεραν κατά καιρούς….
Η δύναμη είναι στην “Μπράντα” και είναι δυνατή…τα πρόσωπα την υπηρετούν και πρέπει να το κάνουν με αγάπη και συνέπεια.
Στους φεισμπουκικούς δε , Τσε Γκεβάρα ένα μόνον πράγμα μπορώ να πω.
Όλο σκέφτεστε τι μπορεί να σας προσφέρει η ΑΕΜ… σκεφτείτε λίγο αν μπορείτε να προσφέρεται εσείς κάτι στην ΑΕΜ…
ΜΟΣΧΑΤΙΏΤΕΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΤΕ πάμε ξανά… με οδηγό το παρελθόν, με σύμβουλο τα λάθη και το βλέμμα στο μέλλον.
Για το ΔΣ της ΑΕΜ
Στέφανος Φαναρίτης
Υγ. Δεν επιτρέπουμε την αναδημοσίευση της παρούσης ανακοίνωσής σε κανένα σάιτ η ειδησιογραφικά μέσον”.