Connect with us

stoplekto

Στις 28/6 οι εκλογές του Αστέρα Μαγούλας

Published

on

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ.
στις 20 Ιουνίου 2019 οι Εκλογές του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ
ΜΑΓΟΥΛΑΣ θα διενεργηθούν την Παρασκευή 28 Ιουνίου
2019 από ώρα 19:00 έως 21:00 στα γραφεία του
Συλλόγου.
Δικαίωμα στη διαδικασία του ΕΚΛΕΓΕΙΝ & ΕΚΛΕΓΕΣΤΕ
έχουν όσα Μέλη έχουν εγγραφεί στο Σωματείο ένα (1) Χρόνο
Προγενέστερα (2018) και εφόσον έχουν εκπληρώσει τις
οικονομικές τους υποχρεώσεις.
Η Εφορευτική Επιτροπή θα λαμβάνει υποψηφιότητες έως την
Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 και μέχρι ώρα 20:00.
ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ θα βρείτε στα καταστήματα :

VIVENDI, ΣΤΟΑ, NUOVO, COSI

**** Σημείωση: Κατά την διάρκεια των Εκλογών θα παρίσταται
ως Πρόεδρος της Ε.Ε. Δικαστικός σύμφωνα με τον Νέο
Νόμο Βασιλειάδη. Όπου θα έχει τη λίστα των μελών που
μπορούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.
Η Εφορευτική Επιτροπή (Ε.Ε.)
Αριστοτέλης Δημητριάδης 6932700539
Ιωάννης Κορωναίος 6945708503
Σταματίνα Σαμπάνη 6940991321

 

Αγαπητά Μέλη του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ σας καλούμε όπως αναγνώσετε με προσοχή τα παρακάτω αναγραφόμενα της ανακοίνωσης και της αντίστοιχης ανάρτησης στην σελίδα του FB του σωματείου μας.

  1. Κατόπιν σχετικής ενημερώσεως του απερχόμενου ΔΣ την 20/06/2019 αρμοδίως σας ενημερώνουμε ως κάτωθι.
  2. Μετά ψήφιση του νέου ν. 4609/2019 ΦΕΚ 48 Α’ 14.03.2019 και την τροποποίηση του Άρθρου 5 του ν. 2725/1999 (Αθλητικός Νόμος) η διενέργεια των αρχαιρεσιών δεν έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα, όπως αντικαταστάθηκε από το Άρθρο 26 παράγρ. 1,2,3.
  3. Δεδομένου ότι αντίστοιχα άρθρα του καταστατικού μας συνάδουν πλήρως με τον νέο Νόμο, σας ενημερώνουμε ότι ο Δικαστικός που θα παραβρίσκεται και θα Προεδρεύει της διαδικασίας με την εκλεγμένη Εφορευτική Επιτροπή, θα έχει στην διάθεσή του, τους πίνακες των ΕΝΕΡΓΩΝ μελών του σωματείου μας οι οποίοι έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις για τα έτη 2018-2019 και είναι εγγεγραμμένοι σε προγενέστερο χρόνο του 2018.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Δεν έχουν το δικαίωμα του ΕΚΛΕΓΕΣΤΕ όσοι συμμετέχουν ως μέλη σε ΔΣ σε άλλο αθλητικό σωματείο με αντίστοιχη αθλητική δραστηριότητα δηλ. το Ποδόσφαιρο και οι εν Ενεργεία ποδοσφαιριστές.

  1. Το απερχόμενο ΔΣ τη Δευτέρα 24/06/2019 θα αποστείλει σχετικό έγγραφο στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ώστε να διορύσσει Δικαστικό για τις αρχαιρεσίες του σωματείου την Παρασκευή 28/06/2019.
  2. Εάν δεν ακολουθηθούν τα αναγραφόμενα του νόμου ΔΕΝ θα εκδίδετε σχετική βεβαίωση –μετά τον έλεγχο των κατατεθειμένων εγγράφων- από το αρμόδιο γραφείο της Αντιπεριφέρειας Δυτ. Αττικής με συνέπεια την ΜΗ ΕΠΙΧΟΡΙΓΗΣΗ του σωματείου από τον Δήμο Ελευσίνας. Καθώς επίσης την αδυναμία λειτουργίας και κινήσεως του τηρούμενου Τραπεζικού Λογαριασμού.
  3. Πέραν αυτών και προς ενημέρωση όλων, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μη συμμετοχής στις αρχαιρεσίες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, 11 (έντεκα) μελών που απαρτίζουν το ΔΣ και 3 (τριών) μελών που απαρτίζουν την Ελεγκτική Επιτροπή, το σωματείο δεν έχει καμία υπόσταση.
  4. Σε περίπτωση που συμβούν τα αναγραφόμενα της παραγράφου (6) της παρούσης το σωματείο ΑΔΥΝΑΤΕΙ να ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕΙ, άρα η υποχρέωση του απερχόμενου ΔΣ είναι να αποδεσμεύσει όλους τους Αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της ΕΠΟ και να ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ την ΣΦΡΑΓΙΔΑ αρμοδίως.

stoplekto

Και τον Κουβάτσο η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα

Published

on

Τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Κυριάκο Κουβάτσο απέκτησε δανεικό από τον Αετό Κορυδαλλού  η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:

«Ένα ταλέντο με ώριμη ποδοσφαιρική νοοτροπία… Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 19χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστη Κυριακού Κουβατσου.

Μετα από συζητήσεις με την διοίκηση του Αετού κ τον κ.Μπούγα προσωπικά μέσα σε άριστο κλίμα υπήρξε συμφωνία για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή για την νέα σεζόν στην ομαδα μας και ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού για την συμφωνία . Ο ποδοσφαιριστής ήταν κ επιθυμία του προπονητή μας και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να είναι στην ομάδα μας και να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Ο Κουβάτσος θεωρείται ένα εξαιρετικό ταλέντο καθώς διαθέτει ποιότητα στο παιχνίδι του και ωρυμοτητα πάρα το νεαρό της ηλικίας του. Αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και ως μέσος (8αρι) και διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και μεταβίβαση.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομαδα του Αστέρα Νίκαιας και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας.Με τις ικανότητες του και με σκληρή δουλειά θα βοηθήσει πολύ την ομάδα καθώς η ομάδα μας πιστεύει στους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Κυριάκο καλώς ήρθες στην οικογένεια μας! Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

Continue Reading

stoplekto

Στον Αστέρα Άνω Λιοσίων ο Γιώργος Μαύρος

Published

on

Στον γειτονικό Αστέρα Άνω Λιοσίων θα αγωνιστεί τη φετινή χρονιά ο Γιώργος. Ο πολύπειρος επιθετικός, που έχει συνδέσει το όνομά τον Ακράτητο, συμφώνησε με το σύλλογο και αναμένεται να τον βοηθήσει με την εμπειρία του να έχει μια καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα. Ακόμη επέστρεψε στην ομάδα ο Ηλίας Χρονόπουλος, ο οποίος απουσίαζε πέρσι λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Επίσης από τον Ακράτητο στον Αστέρα μετακινήθηκε ο Δημήτρης Τσάρος, ο γνωστός γυμναστής, ο οποίος θα είναι άμεσος συνεργάτης φέτος του Γιώργου Θηβαίου.

Ο σύλλογος έχει πραγματοποιήσει ακόμα κάποιες κινήσεις, που θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα ξεκινήσει μεθαύριο Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα 19.30 στο γήπεδο Πανοράματος.

 

Continue Reading

LIKE