Connect with us

coronavirus-news

Στους 22 ο νεκροί από τον κορονοϊό στην χώρα μας

Published

on

Ανακοινώθηκαν  78 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό να είναι 821. Ακόμη 136 άνθρωποι νοσηλεύονται, με 53 από αυτούς να είναι σε μονάδες εντατικής θεραπείας, διασωληνωμένοι.

Οι νεκροί είναι 22. 18 εξ αυτών ήταν άντρες και 4 γυναίκες, ενώ 21 στους 22 είχαν υποκείμενο νόσημα.

Οδηγίες Τσιόδρα για τα σπίτια που έχουν ασθενή
“Να παρακολουθείτε την υγεία σας. Χρειάζεται τακτική και καθημερινή επικοινωνία αν είναι δυνατόν με κάποιο ειδικό”, τόνισε για τα σπίτια στην Ελλάδα στα οποία υπάρχει ασθενής.

Και συνέχισε: “Να μένετε σε καλά αεριζόμενο δωμάτιο. Να υπάρχει ιδανικά μόνο ένα άτομο που να φροντίζει ηλικιωμένους και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σε διαφορετικό δωμάτιο”.

Το μήνυμα Τσιόδρα για την 25η Μαρτίου
“Τελειώνοντας, θα σας πω ότι σήμερα, ηρωικές μνήμες μας υπενθυμίζουν τις ηρωικές συμπεριφορές. Που είναι απαραίτητες τις ημέρες αυτές και τονίζουν την ανάγκη για αλληλεγγύη μεταξύ όλων μας στον κοινό αγώνα απέναντι στον κοινό εχθρό”, είπε κλείνοντας ο κ. Τσιόδρας μετά την ενημέρωση για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος ενημέρωσε πως σε καραντίνα μπήκε ο δήμος Εχίνου (σ.σ. κοινότητα Μύκης), από όπου καταγόταν ο άνδρας που έχασε την ζωή του στην Ξάνθη από κορονοϊό.

“Καλώ όλους τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους”, τόνισε χαρακτηριστικά.