Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Στο μηδέν η Κορωνίδα και ο Ατρόμητος Χαλανδρίου

Published

on

Σε έναν μέτριο αγώνα, η Κορωνίδα και ο Ατρόμητος Χαλανδρίου μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας στο Γαλάτσι. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο με βάση την εικόνα και τις λίγες ευκαιρίες, καθώς οι Μπόνης και Καπάνταης δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Η δύναμη κυριάρχησε, ενώ το παιχνίδι περιορίστηκε κυρίως στο κέντρο.

Στην βαθμολογία, οι γηπεδούχοι του Μάκη Ντέτσικα παρά τις πολλές απουσίες πήραν τον βαθμό και εξακολουθούν να έχουν την τύχη στα χέρια τους. Βρίσκονται στην ενδέκατη θέση αριθμώντας 31 πόντους και ακολουθούν Τριφυλλιακός και Λαύρα έχοντας 29 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι ‘κόκκινοι’ του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου μετά από μία άκρως πετυχημένη σεζόν κατέχουν την έκτη θέση μετρώντας 47 βαθμούς και παράλληλα δίνουν ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά.

Διαιτητές: Ευθυμίου Ε., Νιδριώτης Μ., Μυλωνάκης Κ.

Κορωνίδα (Μάκης Ντέτσικας): Μπόνης, Περιφεράκης, Κόττορος, Ρόκος, Πετρίτσης, Παναγιώτου Θ., Σουϊτζόγλου, Δαλάκας, Βιτζηλαίος (56′ Κονιτόπουλος), Κώττης, Κόκκινος (88′ Ματία).  

Ατρόμητος (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Καπάνταης, Παντέλογλου, Κάιας, Δρόσης Ο., Μοσχούλιας, Αλ-Ουρεικάτ, Αθανασούλας (46′ Μιχάλης), Μαυρομματάκης, Αρματάς (46′ Βερδής), Πουλάκης, Παπαδάκης (74′ Σταματέλος).