Connect with us

stoplekto

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.»

Published

on

Απάντηση του Ατρόμητου Κερατσινίου στη Σπίθα

Από τη Διοίκηση του Ατρόμητου Κερατσινίου εκδόθηκε η παρακάτω  απάντηση στη Σπίθα Νίκαιας  για την ανακοίνωση της τελευταίας στο προχθεσινό φύλλο :

«Τιμούμε την ποδοσφαιρική ομάδα της Σπίθας Νίκαιας αλλά μας κάνει εντύπωση το γεγονός που μπορεί με τόσο άνεση να απαντά εκ μέρους της διαιτησίας.

Όλος ο Ποδοσφαιρικός Πειραιάς γνωρίζει για την συμπεριφορά συγκεκριμένων παικτών της Σπίθας Νίκαιας που απολαμβάνουν ασυλίας. Είναι πλέον γνωστό ότι και οι προπονητές όλων των ομάδων που θα σας αντιμετωπίσουν, δίνουν σαφείς οδηγίες στους παίκτες τους για το τι επρόκειτο να αντιμετωπίσουν. Είναι πλέον διάσημοι για την δράση τους χωρίς να τιμωρούνται όπως πρέπει.

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Έχετε δίκιο ότι αγωνιστικά τουλάχιστον θα έπρεπε να είχαμε βάλει δυο και τρία γκολ και ευχαριστούμε για αυτήν την αναγνώριση αλλά δεν μας αφήσατε να το πραγματοποιήσουμε διότι η συνήθη πλέον τακτική σας δεν είναι αγωνιστική, όταν οι παίκτες σας προκαλούν με την συμπεριφορά τους επεισόδια βρίζοντας και προπηλακίζοντας  διαιτητές , παίκτες , προπονητές, φιλάθλους μας.

Όσο για τον κ. Μπαλαφούτη  δεν χρειάζεται αναγνώριση μέσα από το Πειραϊκό  ποδόσφαιρο και είναι ένα κόσμημα για το Ερασιτεχνικό Αθλητισμό. Είναι γνωστή η ιστορία του όχι μόνο στον Πειραιά αλλά Πανελλαδικός . Η προσπάθεια της ομάδας του Ατρόμητου Κερατσινίου είναι να ανεβάσει ψηλά τον πήχη και το ευ Αγωνίζεσθε στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο αλλά στα πλαίσια ευγενούς αθλητικής άμιλλας. Τον κ. Μπαλαφούτη τον σέβονται όλοι και δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.