Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει ο Παπαϊωάννου

Published

on

Μετά την πρόθεση του προέδρου της ομάδας μας, κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου, να παραιτηθεί, που εκφράστηκε από κοινωνικά μέσα στο διαδίκτυο, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας συνεδρίασε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019.

Κατά την συνεδρίαση διαπιστώθηκε ένα ενωτικό κλίμα με τα συμπεράσματα της να συνοψίζονται στην εξής ανακοίνωση:

«Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την πρόθεση του προέδρου της ομάδας μας να παραιτηθεί από την θέση του, το Δ.Σ. της ομάδας μας συνήλθε και ομόφωνα ΔΕΝ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του, κρίνοντας ως απόλυτα πετυχημένο το έργο και το αποτέλεσμα του. Η ομάδα μας έχει ανάγκη από πιστούς «στρατιώτες» και ο Σωτήρης Παπαϊωάννου είναι ένας τέτοιος, που την αγαπά και την υπηρετεί.

Αντίθετα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για μια συστράτευση όλων των φίλων της ομάδας μας για μπορέσουμε να κάνουμε τον Α.Ο. Χαϊδαρίου, αυτό που αρμόζει στην ιστορία του και στους πολυάριθμους φίλους της. Σε αυτή την προσπάθεια δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν και καλούμε να σταθούν στο πλάι της τωρινής διοίκησης για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε τον ΑΟΧ εκεί που ανήκει. Την επόμενη Δευτέρα 20/5 στις 20:30 θα γίνει συνάντηση με όλα τα επιφανή μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΟΧ και είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η μέρα είναι η αφετηρία ενός μεγάλου και μακρόπνοου σχεδίου για την ομάδα μας!

XAΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ… ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!»

Η Δήλωση του κ. Παπαϊωάννου 

«Μετά από την δημοσιοποίηση της πρόθεσης μου να παραιτηθώ από την προεδρία της ομάδας μας, δέχτηκα μηνύματα από πολλούς φίλους της ομάδας μας, που μου ζητούσαν να ανακαλέσω την απόφαση μου. Νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Μετά την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε την Δευτέρα 20/5 στις 20:30 να γίνει συνάντηση με όλα τα επιφανή μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΟΧ και είμαι πλέον πεπεισμένος ότι η ομάδα μπορεί να μπει σε μια νέα τροχιά ακόμα πιο δυναμική με εμένα πρόεδρο. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι παρών, ΜΑΖΙ με την έμπρακτη βοήθεια όλων των φίλων της ομάδας μας!»

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το δίδυμο των επιτυχιών Κουσουρίδη-Ντάκουρη συνεχίζει στο Ρουφ

Published

on

Εάν κάτι έχει γίνει στο ΠΑΟ Ρουφ και έχει ξεχωρίσει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα ειναι η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες.

Άλλωστε, ο Θοδωρας Κουνάδης, φημίζεται για το γεγονός ότι αποτελεί λάτρη της οργάνωσης.

Στην αγαπημένη του ομάδα έχει προσφέρει πολλά, όμως αυτό, που έλειπε για αρκετά χρόνια πριν ήταν η στελέχωση της ακαδημίας από ικανά πρόσωπα.

Ο ίδιος ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει λύσει το πρόβλημα αυτό. Συγκεκριμένα στο πρόσωπο του υπεύθυνου υποδομών της ομάδας, Αντώνη Κουσουρίδη βρήκε ένα ικανό συνεργάτη που αποτελεί τον ενορχηστρωτή των υποδομών.

Η… συνταγή λοιπόν όσο βρίσκεται ο Κουνάδης δεν θα αλλάξει αφού οι επιτυχίες με την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών και η στελέχωση της α’ ομάδας από νεαρούς παίκτες είναι εμφανής.

Παράλληλα στις ακαδημίες από το πόστο του τεχνικού διευθυντή θα συνεχίσει ο Γιάννης Ντάκουρης που αποτελεί ένα πιστό στρατιώτη της ομάδας, έχοντας «δεθεί» με τα περισσότερα παιδιά της ακαδημίας.

Continue Reading

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επένδυση με Ζαμάνη στην Αγία Παρασκευή

Published

on

Στήριξη στα νέα παιδιά!

Αυτό είναι και φέτος το σύνθημα στην Αγία Παρασκευή και φέτος που παρά την αποχώρηση παικτών όπως οι Μπέκος, Κοβάνης, η διοίκηση της δείχνει τις προθέσεις της.

Συγκεκριμένο προ μερικών ωρών επιτεύχθηκε συμφωνία με τον 18χρονο αμυντικό, Σωτήρη Ζαμάνη.

Το νέο απόκτημα της «Σάντα» προέρχεται από τον Γέρακα και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ και εκτιμάται ότι θα βοηθήσει πολύ το συγκρότημα του Σήφη Βενάκη.

Continue Reading

LIKE

error: Content is protected !!