Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συνεχίζει ο Παπαϊωάννου

Published

on

Μετά την πρόθεση του προέδρου της ομάδας μας, κ. Σωτήρη Παπαϊωάννου, να παραιτηθεί, που εκφράστηκε από κοινωνικά μέσα στο διαδίκτυο, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας συνεδρίασε την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019.

Κατά την συνεδρίαση διαπιστώθηκε ένα ενωτικό κλίμα με τα συμπεράσματα της να συνοψίζονται στην εξής ανακοίνωση:

«Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την πρόθεση του προέδρου της ομάδας μας να παραιτηθεί από την θέση του, το Δ.Σ. της ομάδας μας συνήλθε και ομόφωνα ΔΕΝ έκανε αποδεκτή την παραίτηση του, κρίνοντας ως απόλυτα πετυχημένο το έργο και το αποτέλεσμα του. Η ομάδα μας έχει ανάγκη από πιστούς «στρατιώτες» και ο Σωτήρης Παπαϊωάννου είναι ένας τέτοιος, που την αγαπά και την υπηρετεί.

Αντίθετα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για μια συστράτευση όλων των φίλων της ομάδας μας για μπορέσουμε να κάνουμε τον Α.Ο. Χαϊδαρίου, αυτό που αρμόζει στην ιστορία του και στους πολυάριθμους φίλους της. Σε αυτή την προσπάθεια δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν και καλούμε να σταθούν στο πλάι της τωρινής διοίκησης για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε τον ΑΟΧ εκεί που ανήκει. Την επόμενη Δευτέρα 20/5 στις 20:30 θα γίνει συνάντηση με όλα τα επιφανή μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΟΧ και είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η μέρα είναι η αφετηρία ενός μεγάλου και μακρόπνοου σχεδίου για την ομάδα μας!

XAΪΔΑΡΙ ΕΙΣΑΙ… ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!»

Η Δήλωση του κ. Παπαϊωάννου 

«Μετά από την δημοσιοποίηση της πρόθεσης μου να παραιτηθώ από την προεδρία της ομάδας μας, δέχτηκα μηνύματα από πολλούς φίλους της ομάδας μας, που μου ζητούσαν να ανακαλέσω την απόφαση μου. Νοιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Μετά την σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε την Δευτέρα 20/5 στις 20:30 να γίνει συνάντηση με όλα τα επιφανή μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΟΧ και είμαι πλέον πεπεισμένος ότι η ομάδα μπορεί να μπει σε μια νέα τροχιά ακόμα πιο δυναμική με εμένα πρόεδρο. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι παρών, ΜΑΖΙ με την έμπρακτη βοήθεια όλων των φίλων της ομάδας μας!»

A' Ε.Π.Σ.Α.

Κράτησε τον φύλακα… άγγελο Λογοθέτη για την εστία της η Αθηναϊδα

Published

on

Σε ακόμη μια ανανέωση προχώρησε η ομάδα της Αθηναϊδας αφού η ομάδα της Κυψέλης συμφώνησε και με τον τερματοφύλακα, Αντώνη Λογοθέτη και η συμφωνία ανακοινώθηκε.

Το κείμενο

Η Διοικηση του Α.Ο ΑΘΗΝΑΙΣ εκτιμωντας την τεραστια συνεισφορα του τερματοφυλακα της ομαδας Αντωνη Λογοθετη στη περσινη σαιζον ανακοινωνει την ανανεωση της συνεργασιας με τον ποδοσφαιριστη.

Continue Reading

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ήφαιστος: Τα… λένε και συμφωνούν διοίκηση και Τρανός

Published

on

Τα τελευταία χρόνια ο Θοδωρής Τρανός έχει αποδείξει πως πρόκειται για έναν από τους πιο ανερχόμενους προπονητές στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο και αυτό το πιστοποιεί η δουλεια που έχει κάνει στην ομάδα του Ήφαιστου Περιστερίου.

Δημιουργώντας ανταγωνιστικά σύνολα που παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, ο κ. Τρανός καθημερινά δουλεύει με στόχο τη βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Ως εκ τούτου, η διοίκηση της ομάδας μόνο ικανοποιημένη θα πρέπει να αισθάνεται και αυτό φαίνεται από την πρόθεση της να διατηρήσει το νεαρό προπονητή στην τεχνική ηγεσία.

Πλέον αυτό που απομένει είναι η επίσημη θέση του Ηφαίστου για να επιβεβαιωθεί το γεγονός κάτι που αναμένεται να συμβεί στην τελευταία συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες.

Continue Reading

LIKE