Connect with us

slideshow

Σύρραξη και ξύλο στο Νίκη Ρέντη – Φαληρικός

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η Νίκη Ρέντη επικράτησε του Φαληρικού με 2-0 στην επανάληψη και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την επάνοδό της στην Α’ Κατηγορία. Αντίθετα ο Φαληρικός έμεινε στην τελευταία θέση με έναν βαθμό.

Στο 71′ οι Ρεντιώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δασκαλάκη από τον Κιουράνη που υπέδειξε ο διαιτητής Ορφανός. Ακολούθησε σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών, ενώ παράλληλα αποβλήθηκε από τον πάγκο του Φαληρικού ο προπονητής Πάρης Σταμπουλίδης, που αμφισβήτησε έντονα την απόφαση. Το πέναλτι εκτελέστηκε τελικά στο 76′, όπου ευστόχησε ο Δασκαλάκης για το 1-0. Το «τρίποντο» για τη Νίκη κλείδωσε στο 98′ ο Νεοφώτστος. Μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής Ορφανός έγραψε στο Φ.Α. τους Κιουράνη(σκαρφάλωσε στα κάγκελα της εξέδρας), τον τεχνικό Πάρη Σταμπουλίδη και τον Κυπράκη για συμπλοκή με οπαδούς της Νίκης Ρέντη.

ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ: Καπίρης, Τσελίκας, Τσούκο, Μακρής, Τσιρογιάννης Β., Χουτζιούμης(85′ Πηλιούρης), Δημητρόπουλος(81′ Χατζηγεωργίου), Τσιρογιάννης Α., Ζούβελος(61′ Νεοφώτιστος), Δασκαλάκης, Οσμανάι.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Σταυράκογλου Α., Γεωργόπουλος(89′ Σαραγάς), Κυπράκης(61′ Μπάλα), Μεγαλοικονόμου, Κιουράνης, Λεουτσάκος(70′ Μανωλίτσης), Μαλιαρός, Κουτσουναμέντος, Σταυράκογλου Ε., Λαγούδης, Μπαρλής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply