Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τάσος Πρισιμιτζής: Ο Χολαργός δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο εκτός από την κορυφή…

Published

on

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που έχει γράψει τη δική του πορεία στα γήπεδα είναι και ο Τάσος Πρισιμιτζής…

Ο εξαιρετικός φορ μετακόμισε μετά από 7 χρόνια από τη Νέα Ιωνία στον Χολαργό, και ήδη έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του…

Ο Τάσος μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

Τάσο καλημέρα…Αλλαγή σελίδας στην καριέρα σου…

Ύστερα από 7 χρόνια στην Νέα Ιωνία ήταν ώρα για μια αλλαγή παραστάσεων και προκλήσεων. Πέρασα υπέροχα με πολλές χαρές και λίγες λύπες. Πλέον νέα ομάδα, νέοι στόχοι..
Πως βλέπεις τον Χολαργό?
Έχουμε ποιοτικό ρόστερ. Η ομάδα είναι πολύ δουλεμενη και παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Έχουμε διοίκηση που είναι κοντά μας συνέχεια και το κυριότερο είναι ότι είναι όλοι οπαδοί του Χολαργού. Έχει φοβερό και φανατικό κοσμο που μας ακολουθεί παντού, ακόμη και τώρα με την κατάσταση αυτή..
Τι στόχους έχει η ομάδα, αλλά και εσύ προσωπικά?
Ο στόχος είναι ένας. Το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς όταν αντιπροσωπεύουμε μια ιστορική ομάδα όπως ο Χολαργός. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου την ομάδα δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό.
Πες μας δυο λόγια για το φετινό πρωτάθλημα..
Το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό φέτος και στους 3 ομίλους και πιστεύω οφείλεται πολύ στις συνθήκες που ζούμε λόγω covid. Βλέπουμε ομάδες που ξεκινήσαν για πρωτάθλημα να βρίσκονται πολύ χαμηλά στις βαθμολογίες και ομάδες που ξεκίνησαν να σωθούν να είναι στις πρώτες θέσεις. Ο δικός μας όμιλος είναι λίγο περίεργος γιατί λίγοι περίμεναν το Περιστέρι να είναι πρώτο αυτή την στιγμή και ο Ηλυσιακός, η Αγία παρασκευή και εμείς να το κυνηγάμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει έντονο ενδιαφέρον μέχρι τέλος.
Πως βλέπεις την κατάσταση που επικρατεί?
Δυστυχώς προέχει η δημόσια υγεία και δεν μπορούμε την παρούσα φάση να αγωνιζόμαστε. Αυτό που με στεναχωρεί είναι που πήραν την εύκολη λύση. Δηλαδή λουκέτο στα ερασιτεχνικά γήπεδα και τέλος. Πιστεύω πως θα μπορούσαν να μεριμνήσουν με υγειονομικό πρωτόκολλο πάντα και τεστ πριν τα παιχνίδια για να μπορούσαμε να παίζουμε. Είναι πολλοί άνθρωποι που ζουν από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ή ζουν τις οικογένειες τους. Αυτοί τώρα δεν είναι προστατευμένοι από κανέναν. Ελπίζω να βρουν μια φόρμουλα και να επανέλθουμε άμεσα στα γήπεδα.
Ευχαριστούμε πολύ…
Εγώ σας ευχαριστώ..είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους ερασιτέχνες να βλέπουμε πως υπάρχουν άνθρωποι που προβάλλουν αυτό που κάνουμε..