Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τάσος Πρισιμιτζής: Στον Χολαργό μόνο ο πρωταθλητισμός ταιριάζει….

Published

on

Στον Χολαργό θα αγωνιστεί και την επόμενη περίοδο Τάσος Πρισιμιτζής, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Ο σπουδαίος φορ, που θεωρείται ένας από τους καλύτερους στα γήπεδα της Αθήνας, μίλησε stoplekto.gr και ας δούμε τι μας είπε….

Τάσο καλημέρα. Πως πήρες την απόφαση να συνεχίσεις στον Χολαργό?

Καλημέρα σας. Όταν πήγα να μιλήσω με τη διοίκηση το ραντεβού κράτησε κάτω από ένα λεπτό.Από την στιγμή που και οι δύο πλευρές ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι από το διάστημα της συνεργασίας μας, συμφωνήσαμε αμέσως και δώσαμε τα χέρια πολύ γρήγορα. Αυτό που συνάντησα όταν ήρθα εδώ ήταν κάτι εξαιρετικό για Α Αθηνών, σε όλους τους τομείς..Θεωρώ πως έκανα τη καλύτερη επιλογή με το να πάω στον Χολαργό,μια ομάδα ιστορική με πρωταγωνιστικό ρόλο πάντοτε.

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για όλους. Πως την βίωσες εσύ?

Δυστυχώς η πανδημία ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους. Όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο δεν έχω καθήσει τόσο μεγάλο διάστημα. Προσπαθούσα 2-3 φορές την εβδομάδα να αθλούμαι ατομικά για να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν ήταν πολύ εύκολο να το αντιμετωπίσουμε, ειδικά στον ψυχολογικό τομέα.

Το νέο πρωτάθλημα θα γίνει με τελείως διαφορετικό τρόπο. Ποιά είναι η άποιψη σου για αυτό?

Η νέα διαμόρφωση του πρωταθλήματος νομίζω το κάνει πιο ανταγωνιστικό. Όλοι θα παλεύουν για κάτι. Δύσκολα θα υπάρξουν αδιάφορες ομάδες και πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Καλώς εχόντων των πραγμάτων βέβαια, και αρκεί να πάνε όλα καλά με τον covid. Επίσης θα είναι πολλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Η οικονομική δυνατότητα των ομάδων έχει μειωθεί αρκετά λόγω της πανδημίας, και αυτό θα παίξει το ρόλο του.

Ο Χολαργός τι στόχους θα έχει φέτος?

Ο στόχος της ομάδας δεν μπορεί να είναι άλλος παρά ένας. Πρωταθλητισμός. Όταν βρίσκεσαι στον Χολαργό δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Όλα σε ωθούν σε αυτό, και αυτό επιτάσσει η δυναμική, η ιστορία και ο κόσμος της ομάδας, που ελπίζουμε φέτος να τον έχουμε κοντά μας…

Από τον Τάσο Πρισιμιτζή τι να περιμένουμε φέτος?

Εφόσον είμαι υγιής (γιατί ταλαιπωρήθηκα λίγο τα δύο τελευταία χρόνια) θα προτιμούσα να δείξω στο γήπεδο τι να περιμένετε, όπως προσπαθώ να κάνω τόσα χρόνια. Σίγουρα το πάθος μου και η ανταγωνιστικότητα μου θα είναι τα πρώτα που θα βγάλω. Ευελπιστώ να σκοράρω πολλά γκολ βοηθώντας την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Κλείνοντας, θέλεις να πεις κάτι άλλο?

Θέλω να ευχηθώ να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα μας, τόσο σε αθλητικό επίπεδο, όσο και στις ζωές μας. Πάνω από όλα όμως υγεία, αφού όσο κι ακούγεται κοινότυπο, είναι το υπέρτατο αγαθό…

Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου…

Εγώ σας ευχαριστώ που προβάλλετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και εμάς τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να προβάλλεται, γιατί πραγματικά το αξίζει…