Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τέλος ο Αλεξάκης από την Αγία Παρασκευή

Published

on

Παρελθόν από την Αγία Παρασκευή αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Λευτέρης Αλεξάκης. Ο έμπειρος τεχνικός ήρθε σε συνεννόηση με την διοίκηση της Santa και έλυσε την συνεργασία του κοινή συναινέσει έπειτα από δυόμιση μήνες κοινής πορείας. Μαζί του αποχωρούν ο γυμναστής-βοηθός, Πάνος Τσαγκαράτος και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Κώστας Βαμβακούσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου:

Το ΔΣ του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ σας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Λευτέρη Αλεξάκη. Ως εκ τούτου λύνεται και η συνεργασία με τον γυμναστή κ. Τσαγκαράτο Παναγιώτη και τον γυμναστή τερματοφυλάκων, κ. Βαμβακούση Κώστα.
Το ΔΣ του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ευχαριστεί τον κ. Αλεξάκη, τον κ. Τσαγκαράτο και τον κ. Βαμβακούση για τη συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για το νέο προπονητή της ομάδας. 

Επίσης, ο 50χρονος προπονητής σημείωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook:

Θέλω να ανακοινώσω ότι σεβόμενος τον εαυτό μου ως προπονητή και ως άνθρωπο δεν θέλω να δηλώσω απολύτως και τίποτα για την λήξη τής συνεργασίας μου με την ομάδα του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής. Επίσης, λόγω της πίστης μου ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ πού θεωρώ ότι με καθοδηγεί στη ζωή μου σε σωστά μονοπάτια ξέρω ότι αυτό ήθελε και αυτό λοιπόν έγινε! Κλείνοντας, θέλω να πω ότι την ποδοσφαιρική παιδεία και την ποδοσφαιρική μου φιλοσοφία δεν θα μου την αλλάξει κανείς ποτέ γιατί αυτές με έχουν φέρει σε αυτό το ποδοσφαιρικό επίπεδο που βρίσκομαι εδώ και πολλά πολλά χρόνια!