Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Τέλος” ο Γκορόγιας από Ερμή Κορυδαλλού

Με απόφαση του ΔΣ του Εθνικού ο επιθετικός επιστρέφει παρά τον δανεισμό του στους “κυανόλευκους”

Published

on

Στην ομάδα του Εθνικού επέστρεψε ο Λεωνίδας Γκορόγιας, που είχε δοθεί αυτή την χρονιά δανεικός στον Ερμή Κορυδαλλού. Τα επεισόδια του Σαββάτου δεν άφησαν περιθώριο στους ανθρώπους του Εθνικού, με τον πρόεδρο Αλέξη Αγγελόπουλο και τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή ,Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στους “κυανόλευκους”, όντας μάλιστα προερχόμενος απο τα “σπλάχνα” της ομάδας.Μάλιστα τη Δευτέρα έκανε και την πρώτη του προπόνηση.

Μεγάλο πλήγμα για τον Ερμή, καθώς ο ταλαντούχος επιθετικός ήταν μέχρι πρότινος πρώτος σκόρερ των Κορυδαλλιωτών.

Απο κει και πέρα, τιμής ένεκεν δόθηκε η ελευθέρας , στον Γιάννη Σεμερτζίδη προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του κοντά στην περιοχή των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Ο Εθνικός Πειραιώς 1923 ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά αλλά κυρίως για το ήθος του και την αγάπη του για το σύλλογο ,αποτελώντας παράδειγμα για τους νεώτερους στην ομάδα.

Στη σημερινή (11/12) προπόνηση η ομάδα του Εθνικού αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Γλυφάδα στο γήπεδο Ελληνικού. Η αναμέτρηση κράτησε 70 λεπτά και δεν κρατήθηκε σκορ ,μιας και η εν λόγω αναμέτρηση ήταν προπονητικού χαρακτήρα με τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη να χρησιμοποιεί -κυρίως -ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής. Οσοι αγωνίστηκαν το 90 λεπτο στο παιχνίδι με τον Ερμή έκαναν προπόνηση. Θεραπεία ακολούθησαν οι Παυλόπουλος,Γαλάνης ,Μπαλαλής,Mιχαήλ ,Μπενάς που υποφέρουν απο διαστρέμματα στον αστράγαλο.