Connect with us

stoplekto

Τα πλέι άου στη Β2 ΕΠΣΠ(19/5)

Published

on

Παντζιτζιφιακός- Νέο Ικόνιο 2-1

 

Την παραμονή τους στην Κατηγορία οριστικοποίησαν αμφότεροι Παντζιτζιφιακός και Νέο Ικόνιο. Οι πρώτοι επιβλήθηκαν με ανατροπή στο 85’ 2-1 της ομάδας του Περάματος και πλέον πάνε αδιάφοροι στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αράπη(25’), αλλά οι Τζιτζιφιώτες γύρισαν το σκορ στην επανάληψη χάρη σε δυο γκολ του Γιαλουράκη(51’, 85’).

Στο τέλος πίεσε το Νέο Ικόνιο να φέρει  το παιχνίδι στα ίσια, αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια.

Καλός ο διαιτητής Ορφανός.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Λαζόπουλος, Ρουμελιώτης, Καρανίκας, Σωτηρόπουλος(60’ Θωμαΐδης), Τσεκούρας, Κουλάι(69’ Κεφαλονίτης), Γιαλουράκης, Μεταξάς, Σαντούκος(46’ Κονταράτος), Ανδρώνης, Παπαδουλής(46’ Φόνσος).

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Βενετίου, Καραπετσάνης, Παπασταθόπουλος, Καρδιοπούλης, Χατζηπέτρος, Αράπη, Μαθιόπουλος(65’ Λακέρδας), Κόντζογλου, Λεμοντζής(70’ Παντελιάς), Κοντογεώργης, Λιόσης(57’ Ιωαννίδης).

 

Πανφαληρικός- Φοίνικας Αγίας Σοφίας 2-2

 

Πανφαληρικός και Φοίνικας Αγίας Σοφίας έμειναν ισόπαλοι 2-2 μετά από μια δυνατή αναμέτρηση και έτσι οι πρώτοι με καλύτερο προβάδισμα από τους αντιπάλους τους την τελευταία αγωνιστική παραμένουν στην Κατηγορία.

Δυο φορές προηγήθηκε ο Πανφαληρικός με τους Μαυρίκο(10’) και  Αρτεμάκη(45’), για να ισοφαρίσει αμφότερες ο Φοίνικας με τους  Περάμαντζη(16’) και Αγοριανίτη(76’).

Η ομάδα του Νίκου Γκούβα στο 61’ είχε δοκάρι με τον Μαυρίκο, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία στην εκπνοή του ματς με τον Ζερτίδη Γ. να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Διατήτευσε ο Πουλόπουλος.

Στο 30’ αντικαταστάθηκε λόγω  τραυματισμού ο  ποδοσφαιριστής του Φοίνικα Γούτης, ο οποίος μεταφέθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε με  κάταγμα στην  ωμοπλάτη.

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Τόλης, Γκρινιάρης, Αρτεμάκης, Γκότσης, Μπλέραντ, Σκόκοτας, Μαυρίκος, Παναγιωτόπουλος, Αναστασόπουλος, Ντερμόζι(65’ Ζερτίδης Γ.),  Ζερτίδης Δ.(65’ Λάμμα).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Φιλόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Τσώνης(25’ λ.τρ. Στρίγγος), Αντωνίου, Κολλυρόπουλος, Κατσικούρης, Σιγάλας(85’ Αγοριανίτης Β.), Ηλιάκης, Αγοριανίτης Λ., Περάμαντζης, Γούτης(30’ λ.τρ. Κούζηλος).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ