Connect with us

Γ Εθνική

Τεράστια πρόκριση με ανατροπή η Ηλιούπολη, απέκλεισε στα πέναλτι τον Ατσαλένιο

Published

on

Αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο ημίχρονο, η Ηλιούπολη κατάφερε να οδηγήσει το ματς στα πέναλτι και να πάρει την πρόκριση με 4-3 εκτός έδρας επί του Ατσαλένιου.

Ο κανονικός αγώνας και η παράταση έληξε 3-3.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Ολιβέιρα στο 15΄ενώ στο 34΄ο Αννιτσάκης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 36΄ο Ταβάρες μείωσε σε 2-1, αλλά στο 42΄ο Καϊμακαμούδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Στο 49΄ο Ντηνιωτάκης μείωσε σε 3-2, ενώ στο 90+4΄ο Αννιτσάκης στην προσπάθεια του να διώξει με αυτογκόλ έκανε το 3-3, με το ματς να πηγαίνει στην παράταση.

Εκεί δεν άλλαξε κάτι, με το ματς να πηγαίνει στα πέναλτι. Εκεί η Ηλιούπολη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Λέτσο που απέκρουσε τρία πέναλτι πήρε την πρόκριση με σκορ 4-3.

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Γιαγκιόζης, Σαμουηλίδης (81′ Χατζηανδρέου), Σαβουϊδάκης (91′ Λέλεκας), Τσιρούδης (81′ Γιαλυτάκης), Σένκα (73′ Νίκολι), Καϊμακαμούδης (93′ Βοργιάς), Κερμενίδης, Ολιβέιρα, Μειρέλες, Πατινιώτης, Αννιτσάκης.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Λέτσο, Πολίτης (46′ Γεωργιάδης), Μπουσάι, Κρητικός, Ρέτζο (81′ Τσάκαλος), Μαλάι (81′ Τόσκα), Γάγγος, Ταβάρες (71′ Κράσι), Γεμιστός, Ζέλο, Ντηνιωτάκης (111′ Λάμπι).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ