Connect with us

6ος Όμιλος

Τεράστιο διπλό ο Αήττητος, 2-1 τη Μύκονο

Published

on

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Αήττητος Σπάτων, που με αρκετή δόση τύχης επικράτησε με 2-1 επί της ΑΕ Μυκόνου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Αντίθετα, οι Μυκονιάτες είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση….

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος, αλλά ο Αήττητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 41΄με πλασέ του Στυλιανόπουλου κάνοντας το 0-1. Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 46΄ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1. Στο 68΄ο Αήττητος είχε δοκάρι με τον Δακτυλίδη, αλλά στο 75΄έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γκρόσιου με 2η κίτρινη. Η Μύκονος άγγιξε το 2ο γκολ στο 80΄αλλά το σουτ του Ντόγου σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά η τύχη χαμογέλασε στους φιλοξενούμενους στο 85΄όταν ο Γκαβασιάδης από κοντά έκανε το τελικό 1-2.

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ: Μπουρντένης, Μπαλωμένος , Κέμπε, Τοπάλ, Μπανούσης, Καλτσάς, Αχείμαστος (46′ Κωνσταντινίδης), Κουγιός (70′ Ντόγος), Καλογεράς, Αλεξανδρόπουλος (46′ Μπρούνο), Λεσάι.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Παναγόπουλος, Ρόδης, Ασλάνι (52′ Πλαβούκος) Νομικός, Σπίντζος, Στυλιανόπουλος, Δαχτυλίδης (75′ Μεγαλοοικονόμου), Γκρόσιος, Χιλάι (55′ Χοτζάι), Παπανικολάου, Γκαβασιάδης.