Connect with us

4ος Όμιλος

Τερεζόπουλος: ‘Φέτος αξιόλογη πορεία, του χρόνου πρωταθλητισμό’

Published

on

Αποτελεί έναν προπονητή που ίσως η παρουσία του στην Γ’ Εθνική δίνει ξεχωριστή αίγλη, με τον ίδιο ωστόσο να διατηρεί low profile παρά το πέρασμα που ειχε από τη Σούπερ Λιγκ στους πάγκους των Πανιωνίου και Αστέρα Τρίπολης. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τερεζόπουλο ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας αναφέρθηκε στους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση του Αυγουστίνου Γιακάι αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Ρόδου λέγοντας

Είναι μια διοίκηση η οποία έχει βλέψεις για την ομάδα και όραμα. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που με έκανε να απαντησω θετικά αφού σκοπός αποτελεί να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία φέτος και του χρόνου να πρωταγωνιστούμε. Αυτό είναι το κύριο σημείο που σκέφτηκα και δελεάστηκα. Είδα ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και αυτό επίσης αποτελεί άλλο ένα συν’.

Ερωτηθείς για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Εργοτέλη ο έμπειρος κόουτς είπε:

Σίγουρα είναι δύσκολο το ματς όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας. Όλες οι ομάδες είναι στα ίδια πλαίσια. Σίγουρα κάποιες έχουν ξεχωρίσει και κάποιες άλλες έχουν μείνει πίσω. Παρ’ όλα αυτά, τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες κάτι που θα συμβεί και στο δικό μας παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών τις δυο ημέρες που βρίσκομαι στο σύλλογο και πάμε για τη νίκη και αυτό θα επιδιώξουμε. Όσον αφορά τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα πιστεύω πως η ομάδα που θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένη και αυτή που θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες θα έχει τον πρώτο λόγο’.