Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Τεσσάρα η Θύελλα Ραφήνας στον ΑΠΟ Νικολακάκη

Published

on

Την πέμπτη της διαδοχική νίκη μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου στους δυο βαθμούς (οι κόκκινοι έχουν ματς λιγότερο) πανηγύρισε η Θύελλα Ραφήνας επικρατώντας με 4-0 του ΑΠΟ Νικολακάκη. Οι πράσινοι από τα πρώτα λεπτά κυριάρχησαν και παρότι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο για 35′ κατάφεραν να πετύχουν ακόμη δυο τέρματα φτάνοντας σε μια άνετη επικράτησε. Στο 30′ ο Μανουσάκης έγραψε το 1-0, με τον Τασσόπουλο 1′ αργότερα να βρίσκει δίχτυα όμως ο διαιτητής του αγώνα ακύρωσε το τέρμα υποδεικνύοντας επιθετικό φάουλ. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής διπλασίασε τα τερματα της ομάδας του με τον Γεωργιάδη στο 55′ να αποβάλλεται για λογαριασμό της Θύελλας. Στο 65′ ο Βαζέχα έκανε το 3-0, με τον Μπουντάκη στο 80′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανιώτης, Δουλγεράκης, Μήταρης
ΘΥΕΛΛΑ: Κύρκος, Αράπης, Γεωργιάδης, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντόσκας (75′ Ξύδης , Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης, Αθνασόπουλος (65’Μπαξεβάνης), Βαζέχα, Μπουντάκης (85′ Μέρελης)
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Κιολλιάκης, Δαμιανίδης, Νίκας, Χιότογλου (46′ Τερζίεφ), Παπαδόπουλος, Μητσέας, Μουκάνης (68′ Νταγιάντας), Καλέρης, Παπιδάκης (55′ Καβάσης), Πιτσούμης, Εγιουρούμ