Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεσσάρα στην πρεμιέρα του Αιγάλεω

Published

on

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό το Αιγάλεω αφού η ιστορική ομάδα επικράτησε με το ευρύ 4-1. Το ‘Σίτι’ ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να φτάσει στο πρώτο τρίποντο για τη νέα χρονιά. Οι παίκτες του Γιώργου Σουρλή μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 23′ άνοιξαν το σκορ χάρις σε γκολ του Κοκκιναρά στο 23′. Στις καθυστερήσεις του α’ ημίχρονου οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Πλατανίτη, ενώ ο Φουκαράς ήταν εκείνος που στο 53′ έκανε το 3-1. Στο 61′ ο Αναγνώστης μείωσε σε 3-1, με τους μπλε να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα στο 4′ των καθυστερήσεων με τον Σταύρου

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής) Τσαϊλάκης,Παπουτσής, Ναυπλιώτης, Μηλιώνης, Κοντιζάς (63′ Βασιλάκος), Παπαθανασίου, Πλατανίτης (83′ Τσαρκάνι), Σταύρου, Κοκκιναράς, Φουκαράς, Λοιζίδης (69′ Πασσάς).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μπατσάς, Σουμελίδης (79′ Μπενετάτος), Κριτζάς, Γεωργακόπουλος, Γκόλιας, Μπαμπαλούκας, Κοπάνι, Αναγνώστης, Παπαθανασίου (72′ Γιαννόπουλος Δ.), Αντωνιάδης, Αδραχτάς (46′ Παπάζογλου).