Connect with us

Uncategorized

Το δρόμο για το περιφερειακό η Κόρινθος – Αγωνία για Τρίκαλα..

Published

on

Άλλη μια πράξη παίχτηκε σήμερα στις δικαστικές αίθουσες για τα στημένα και η Κόρινθος ήταν η χαμένη της υπόθεσης  τα Τρίκαλα πήραν αναβολή καθώς εκρεμμεί  απόφαση επί της αιτήσεως ακυρώσεως  στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών. Όπως σας έχουμε ενημερώσει η Ηλιούπολη υποβιβάζεται και ο κ. Νίκος Παντέλης απαλλάσσεται των κατηγοριών.

 

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

 

«1. Συνεκδικάζοντας τις από 4-8-2011 εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ Ηλιούπολη, Γεωργίου Τσακογιάννη, Νικόλαου Χάλκου, Μιχαήλ Νικολόπουλου και Νικολάου Παντέλη κατά της απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία τις εφέσεις των ΠΑΕ ΓΣ Ηλιούπολη, Γεωργίου Τσακογιάννη, Νικολάου Χάλκου και Μιχαήλ Νικολόπουλου.

 

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Νικολάου Παντέλη. Εξαφανίζει ως προς αυτόν την εκκαλουμένη απόφαση. Απαλλάσσει αυτόν των πειθαρχικών παραπτωμάτων που του αποδόθηκαν και διατάσσει την διαβίβαση αντιγράφων που μνημονεύονται στο σκεπτικό στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ και στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2».

 

«2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Κόρινθος και του Σωτηρίου Μαυρονάσιου κατά της υπ΄ αριθμόν απόφασης της ΠΕ της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2.

 

3. Αναβάλλει την έκδοση της απόφασης επί της υποθέσεως της έφεσης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κατά της απόφασης της ΠΕ της FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2, μέχρι της εκδόσεως της οριστικής αποφάσεως επί της αιτήσεως ακυρώσεως της εκκαλούσας ΠΑΕ που εκκρεμεί στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

5ος Όμιλος

Πλανο τριετίας και συνεχής βελτίωση στην Επισκοπή

Published

on

Στην Επισκοπή μετά την εποχή Γιασμίνκο Βέλιτς σειρά παίρνουν σημαντικά ζητήματα όπως ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Διαβουλεύσεις μεταξύ διοίκησης και τεχνικού επιτελείου γίονται συνεχώς με το στόχο να αποτελεί η δημιουργία ενός συνόλου πανίσχυρου που θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο, όπως έπραξε πέρυσι.

Το πλάνο τριετίας που έχει τεθεί αναφέρει ότι στόχος των Ρεθυμνιωτών αποτελεί να παρουσιάζονται συνεχώς βελτιωμένοι ούτως ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που θα τεθούν και ασφαλώς θα είναι πρωταγωνιστικοί.

Από εκεί και πέρα, την προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι επαφές του Μιχάλη Νικολιδάκη και των συνεργατών του με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού προκειμένου να τεθεί σε ισχύ το σχέδιο του προγραμματισμού.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο, εδρα φέτος της ομάδας θα είναι το γήπεδο του Γάλλου όπου κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει και το χτίσιμο της ομάδας.

Continue Reading

5ος Όμιλος

Ανακοινώθηκε ο Σουργιάς στον Ηρόδοτο

Published

on

Σε ένα νέο φιλόδοξο και εργατικό προπονητή ανάθεσε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας η διοίκηση Παναγιώτη στον Ηρόδοτο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟ Κρουσώνα, Νίκος Σουργιάς είναι το πρόσωπο που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου για τους μπλε. Με θητεία κυρίως σε ομάδες που συμμετείχαν στο τοπικό πρωτάθλημα του Ηρακλειου, αλλά και έχοντας διετελέσει βοηθός του Γιώργου Πετράκη στον Κισσαμικό, ο Σουργιάς καλείται να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο και να θέσει τις βάσεις ώστε ο Ηρόδοτος να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία.

Αναλυτικά, το κείμενο

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή κ. Νίκο Σουργιά!
Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον κ. Νίκο Σουργιά στην οικογένεια του Ηροδότου και του εύχεται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνει.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο καινούργιος μας προπονητής δήλωσε:
«Μεγάλη μου τιμή να είμαι στον Ηρόδοτο, αφού ξέρω τι εκπροσωπεί και τι πρεσβεύει. Θα κάνω οτι μπορω για να ανταπεξελθω στα καθήκοντα μου.Νιώθω έτοιμος και σίγουρος οτι θα έχουμε πολύ καλη συνεργασία.»

Continue Reading

LIKE