Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το ντέρμπι του Περιστερίου βάφτηκε… «ροσσονέρο»!

Published

on

Σε έναν παραδοσιακό αγώνα με έντονο τοπικιστικό χαρακτήρα, ο ΑΟ Περιστερίου επικράτησε 1-0 του Ηφαίστου Περιστερίου το πρωί της Κυριακής. Οι δύο ομάδες έπαιξαν για το γόητρο και την ιστορία τους παρατάσσοντας νεανικά σύνολα σε ένα παιχνίδι-γιορτή στο γήπεδο Ηφαίστου. Οι ‘ροσσονέρι’ επικράτησαν στα σημεία και για δεύτερη διαδοχική χρονιά τερμάτισαν δεύτεροι συγκεντρώνοντας 57 βαθμούς, ενώ οι ‘ερυθρόλευκοι’ σταμάτησαν όγδοοι με 44 πόντους παρότι είχαν βρεθεί ψηλότερα.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης ήρθε δια ποδός.. Μανώλη Ψαράκη, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 48′ για το τελικό 1-0. Πολύ καλά στοιχεία παρουσίασαν οι μικροί των δύο συλλόγων που θα συνεχίσουν να κρίνονται στα φιλικά προετοιμασίας που θα ακολουθήσουν μετά το Πάσχα.

Διαιτητές: Όντος Κ., Γούναρης Π., Αργυριάδης Γ.

Όμιλος (Κώστας Αρζένης): Λιώνης, Καζιάνης, Αννιτσάκης (83′ Βενέτης), Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Πλέστης Χρ. (77′ Μπούζας Θ.), Κρούτη, Ψαράκης, Χέλμης, Λιαγκόζης (68′ Ντα Κόστα).

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Περτσάς, Ζαφειράτος, Σφίχτης, Μουρκάκης (50′ Σκορδιαλός), Ντάτσης, Ζήκος, Μπότης (65′ Μούρτζης), Τομάρας, Γεωργακόπουλος, Παπαγεωργίου, Ζώγκος.