Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Το τελευταίο χειροκρότημα στο Νίκο Αντωνιάδη στο ματς με τον Χολαργό

Published

on

Το όνομα του ταυτίστηκε με την ανοδική πορεία του Πανερυθραϊκού τα τελευταία χρόνια.Αρκετές φορές, ο ίδιος έβγαλε το… φίδι από την τρύπα χαρίζοντας σημαντικά τρίποντα που είτε αυτά σήμαναν νίκες-τίτλου η βαθμοί σωτηρίας.

Ο Νίκος Αντωνιάδης, γνωστός για την εκτελεστική του δεινότητα το Σάββατο θα δώσει την τελευταία του παράσταση στο ματς με τον Χολαργό.Ο πολύπειρος κυνηγός που κέρδισε το σεβασμό και το χειροκρότημα απ’ όλη την ποδοσφαιρική Αθήνα για τελευταία φορά θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας από τα βόρεια προάστια αφού θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Μάλιστα, η διοίκηση Τόνι Αχαρονιάν, όπως άλλωστε περιμέναμε, δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια αφού έχει ήδη κανονίσει το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Νίκου Αντωνιάδη να μείνει χαραγμένο βαθιά στη μνήμη του.

Στο πλαίσιο αυτό ο Πανερυθραϊκός θα τιμήσει τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του, το ήθος και τον επαγγελματισμό του.Μάλιστα, στο περιθώριο της βράβευσης από το σύλλογο ο προπονητής κ. Τσιμπάκης τόνισε:

“Κλείνουμε μια άκρως πετυχημένη Χρονιά έχοντας επιτύχει όλους τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της περιόδου με ένα παιχνίδι γιορτή για εμάς λόγω του ότι τιμούμε στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του τον αρχηγό μας και σκόρερ Νίκο Αντωνιάδη, ενός ξεχωριστού σε ποιότητα παίκτη και εξαιρετικού χαρακτήρα και ανθρώπου. Όλα τα χρόνια ήταν από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας με πλούσια διαδρομή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και για πολλά χρόνια μαζί με τον Παπάζογλου ήταν από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα του Πανερυθραικού”.