Connect with us

Γ Εθνική

Το 3ο ημίχρονο του αγώνα Επισκοπή-ΠΟΑ

Published

on

Στη συνέντευξη τύπου του αγώνα κυπέλλου (Επισκοπή – ΠΟ Ατσαλένιος 1-0) μίλησαν οι δύο προπονητές, Γιάσμινκο Βέλιτς, Μανώλης Σκύβαλος και μολονότι συμφώνησαν, ο καθένας είδε το ματς από τη δική του σκοπτική μεριά ελέω και της περιόδου προετοιμασίας στην οποία βρισκόμαστε.

Μ. Σκύβαλος: «Θα μας κάνει καλό αυτό το ματς…»

Ο νεαρός  προπονητής του ΠΟΑ στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του αλλά και στο γεγονός ότι από αυτό το ματς θα μάθουν αρκετά οι παίκτες του για  να παρουσιαστούν έτοιμοι στο πρωτάθλημα.

«Kατά αρχή, μιας και ξεκίνησε επίσημα η σεζόν, θέλω να ευχηθώ υγεία και κάθε ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Επίσης να ευχαριστήσουμε την Επισκοπή για την φιλοξενία της και να της ευχηθώ από την πλευρά μου καλή επιτυχία στη συνέχεια στον θεσμό.

Όσον αφορά το ματς, αν πάρουμε ως δεδομένες τις απουσίες που είχαμε και ήταν πολλές αυτές, είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Ήμασταν πιστοί στο πλάνο και γι’ αυτό τους δίνω συγχαρητήρια. Επίσης θα πρέπει να παραδειγματιστούν αυτά τα νέα παιδιά γιατί η συνέχεια τους περιμένει.

Παίζαμε με μια ομάδα που είχε πολύ καλή ποιότητα και που για μένα θα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θα μας κάνει καλό όμως αυτό το ματς για το υπόλοιπο της προετοιμασίας μας».

Γ. Βέλιτς: «Πέρασε η καλύτερη ομάδα»

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Επισκοπής, στάθηκε στο γεγονός της ζέστης που επικρατούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και στο ότι η ομάδα του Ρεθύμνου δεν σημείωσε ένα δεύτερο τέρμα που θα απέφερε μεγαλύτερη ηρεμία στο τέλος.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Είναι δύσκολο να παίζεις ποδόσφαιρο με τόση ζέστη.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που αγωνίστηκαν πολύ καλά εναντίον μιας αξιόλογης ομάδας που προσπάθησε για το καλύτερο. Θεωρώ ότι σε μεγάλο χρονικό διάστημα ελέγχαμε πλήρως το ματς, πιθανόν με μεγάλα ποσοστά μπάλας.
Αυτό που μας έλειπε στο α’ ημίχρονο ήταν να είναι πιο γρήγορο το παιγνίδι μας έτσι ούτως ώστε, να εκμεταλλευτούμε πιο γρήγορα τους χώρους που δημιουργούσαμε στην αμυντική διάταξη της αντίπαλης ομάδας. Δεν το κάναμε με καλύτερο τρόπο όμως ελέγχαμε πλήρως το ματς.

Στην επανάληψη μπήκαμε αρκετά καλά στο ματς και κάναμε αυτό που έπρεπε, να ανεβαίνουμε με περισσότερους ποδοσφαιριστές, να πιέζουμε πιο ψηλά. Χάσαμε περισσότερες φάσεις να βάλουμε γρήγορα το δεύτερο γκολ κι από κει και πέρα, να το διαχειριστούμε με καλύτερο τρόπο. Αφού δεν συνέβη αυτό και επειδή πρόκειται για ένα ματς κυπέλλου όπου η αντίπαλη ομάδα ρίσκαρε από ένα σημείο και μετά, κυρίως επειδή εμείς τους δώσαμε αυτή την ευκαιρία.

Δεν τελειώσαμε λοιπόν το ματς πιο νωρίς και στο τέλος, είναι αλήθεια ότι, μένει μια εντύπωση ότι ενδεχομένως ο Ατσαλένιος θα μπορούσε να ισοφαρίσει.

Βάσει της εικόνας όμως, στην επόμενη φάση πέρασε η καλύτερη ομάδα».

Από τους ποδοσφαιριστές μίλησαν, ο Μανώλης Φουκαράκης (Επισκοπή) και ο Γιώργος Γυαλιτάκης (ΠΟΑ).

Γιώργος Γιαλυτάκης: «Σήμερα (Κυριακή 25/8) ήταν αρκετά δύσκολο ματς για μας. Ήταν πολύ κοπιαστικό να παίζουμε με τόση ζέστη όμως θεωρώ ότι δώσαμε το 100^ των δυνατοτήτων μας. Από κει και πέρα, κοιτάζουμε τη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Μανώλης Φουκαράκης: «Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να παίξουμε όμορφα και αν μπορούσαμε, να φτάσουμε να κερδίσουμε . Το προσπαθήσαμε νομίζω και είχαμε μεγάλη κατοχή της μπάλας αλλά αργή κυκλοφορία.

Στην επανάληψη το βελτιώσαμε παίζοντας πιο γρήγορα από τα πλάγια. Κάναμε επίσης και κάποιες φάσεις αλλά δεν «κλειδώσαμε» το ματς. Από ‘κει πέρα, κουραστήκαμε και μείναμε πίσω για να διαφυλάξουμε το υπέρ μας σκορ».