Connect with us

8ος Όμιλος

Τρελό κέφι με Γωγώ Τσαμπά στο Πανηγύρι της Διασταύρωσης Ραφήνας

Published

on

διασκέδαση «χτύπησε» κόκκινο και φέτος στο πανηγύρι προς τιμή της εκκλησίας της Αναλήψεως, στο παλιό γήπεδο της Θύελλας Ραφήνας, το οποίο έκλεισε τα 20 χρόνια!

Εκεί ήταν όλο το ΔΣ της Θύελλας Ραφήνας, που μαζί με την συνδρομή του Δήμου και του ΔΟΠΑΠ, με το Πρόεδρο Χρήστο Παπακωνσταντίνου, τον Σπύρο Λουκάτο, τον Μπ. Μπήλιο, τους Κώστα και Χρήστο Μυτιληναίο, τον Γιώργο Παπαδουκάκη και τα άλλα παιδιά, μαζί με πολλούς φίλους όπως του Προέδρου του Συλλόγου Κρητών Δημήτρη Κατσουλάκη, να συμμετέχουν από νωρίς από το ψήσιμο, στο ταμείο, στην υποδοχή του κόσμου, μέχρι και στο σερβίρισμα!

Φέτος κατάφεραν και διοργάνωσαν το πιο πετυχημένο ίσως πανηγύρι των τελευταίων ετών, αφού βρέθηκαν περισσότερα από 1000 άτομα, ενώ όπως μας ενημέρωσαν τα περισσότερα από 3.500 σουβλάκια κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Θύελλας Ραφήνας Χρήστος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή στο πιο επιτυχημένο πανηγύρι του Δήμου μας που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος κόσμου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε για έναν σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος με αφορμή την πρόσφατη εκλογή του ανέφερε πως τα επόμενα χρόνια θα κάνει πράξει όλα όσα εξήγγειλε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Στην συνέχεια το γλέντι άναψε για τα καλά, όταν στην πίστα ανέβηκε η Γωγώ Τσαμπά, η οποία τραγούδησε όλες τις γνωστές της επιτυχίες, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

πηγή:irafina.gr