Connect with us

6ος Όμιλος

Τριπλή ενίσχυση για Πανιώνιο

Published

on

Το “χτίσιμο” για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στην Γ’ Εθνική έχει ξεκινήσει ο Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι ουσιαστικά θα κατέβουν στο πρωτάθλημα με την ομάδα Νέων και προπονητή τον Δημήτρη Κοροπούλη, ωστόσο θα γίνουν και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, ώστε να ενισχυθεί όσο γίνεται το ρόστερ, με σκοπό την πρώτη χρονιά να παραμείνει στην κατηγορία (ως γνωστόν την πρώτη χρονιά δεν έχει δικαιώμα ανόδου).

Έτσι, λοιπόν, ο Ιστορικός προχώρησε ήδη στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Κώστα Ρόπα, Κριστιάν Μπουσάι και Λεωνίδα Καλομοίρη.

Οι δύο πρώτοι ουσιαστικά επιστρέφουν στον Πανιώνιο, αφού υπήρξαν και στο πρόσφατο παρελθόν παίκτες της Κ19 του Ιστορικού, ενώ ο τρίτος προέρχεται από τον Παναθηναϊκό.

 

  • Ρόπας: Ο Κώστας Ρόπας αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και στόπερ και έχει γεννηθεί στις 10/2/98. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Θύελλα Καμαρίου, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Δόξας Βύρωνος, του Χαραυγιακού και του Ηλυσιακού (φυσικά και του Πανιωνίου).
  • Μπουσάι: Ο Κρίστιαν Μπουσάι αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ, είναι γεννημένος την 6/4/1999, παιδί του Πανιωνίου όπου αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής για 5 χρόνια με γεμάτη σεζόν στην ομάδα Νέων με 24 συμμέτοχες και 5 ασίστ. Βασικό στέλεχος της Κ17-18 της Εθνικής Αλβανίας. Αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την φανέλα της Ερμιονίδας και του Ηρόδοτου.
  • Καλομοίρης: Ο Λεωνίδας Καλομοίρης προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, όπου μάλιστα είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι γεννημένος στις 8/5/2000 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και αριστερός μεσοεπιθετικός. Αποτέλεσε βασικό μέλος σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών του ΠΑΟ, ενώ τα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν είναι η εξαιρετική μεταβίβαση που έχει, η ταχύτητα του και η καλή του επαφή με την μπάλα.
Να σημειωθεί, τέλος, πως οι Καλομοίρης και Ρόπας αναμαίνεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (26/9) με τον Εθνικό στη Νέα Σμύρνη.
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης
πηγή – panionianea.gr