Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερή ανατροπή τα Ιλίσια, 2-1 εκτός τον Κεραμεικό

Published

on

Αν και μέχρι το 80΄έχαναν με 1-0, τα Ιλίσια δείχνοντας τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων έκαναν τρομερή ανατροπή και στις καθυστερήσεις επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας επί του εξαιρετικού Κεραμεικού.

Η ομάδα του Αργύρη Παπακώστα έφτασε έτσι τους 9 βαθμούς και βρίσκεται στη 2η θέση, ενώ ο Κεραμεικός έφτασε τους 4.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, ο Κατσάνης στο 56΄με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0. Στο 80΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Καμπά που υπέπεσε σε αυτό να αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα. Το εκτέλεσε εύκολα ο Δουλιόγλου κάνοντας το 1-1. Λίγο έλειψε να ξαναπάρει προβάδισμα ο Κεραμεικός στο 84΄, αλλά το σουτ του Κοσμερίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά στο 90+3′ μετά από καταπληκτική ενέργεια του Λέντζα ο Τσάκαλος με άψογο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Τόλης, Κολάνγκι (58΄Βιτσέρσκι), Νταβουλτζόπουλος, Κάτρης Μ., Καμπάς, Κάτρης Σ., Ευσταθιάδης, Κατσάνης (85΄Βροντίσης), Κοσμερίδης (85΄Αρώνης), Πετούα (64΄Κατσής), Σπυρόπουλος.

ΙΛΙΣΙΑ 2004: Καραντζής, Καραπαναγιώτης, Τίμπης (73΄Ορφανός), Βολικάκης, Σώκλας, Ζάγουρας, Καμπεράι (46΄Λέντζας), Μπρούμας, Τσάκαλος, Δουλιόγλου, Τριάντος.