Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Τρομερό διπλό ο Ατρόμητος Χαλανδρίου, 4-3 σε ματσάρα τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Published

on

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που πραγματικά ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ο Ατρόμητος Χαλανδρίου νίκησε εκτός έδρας με 4-3 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης στην μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής.

Εφτασε έτσι τους 9 βαθμούς και είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας μαζί με τους Λύκους Χαϊδαρίου, ενώ οι γηπεδούχοι υπέστησδαν την πρώτη τους ήττα και έμειναν στους 16 βαθμούς υποχωρώντας στην 2η θέση.

Μόλις στο 4’ ο Κερτσούκου με δυνατό σουτ είχε δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 8′ με κεφαλιά του Νούλη. Η ισοφάριση ήρθε στο 13′ όταν μετά από σουτ του Κοντόσταυλου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια στον Μεσούλι για να γίνει έτσι το 1-1. Στο 38′ ο Παπασταύρος με μακρινό σουτ έκανε το 2-1, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο 43′ και με κεφαλιά του Αναγνώστου να ισοφαρίζουν σε 2-2.

Στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή των γηπεδούχων ο Ατρόμητος Χαλ. άνοιξε το σκορ (0-1) με γυριστή κεφαλιά του Νούλη μετά από εκτέλεση φάουλ του Βέρδη.

Η ισοφάριση για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης ήρθε στο 13’ με ένα τυχερό κατά κάποιον τρόπο γκολ. Ο Κοντοσταύλος στο ύψος της μεγάλης περιοχής με φαλτσαριστό σουτ σημάδεψε και πάλι τη συμβολή των δοκαριών, αλλά στην επαναφορά η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μεσούλι που είχε επιχείρησε εκτίναξη και κατέληξε στα δίχτυα (1-1).

Με την έναρξη του 2ου μέρους οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα εκπληκτικό γκολ. Με τη σέντρα ο Κουκούλης σούταρε από το κέντρο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και πάλι απάντηση όμως, και στο 53′ ο νούλης ισοφλαρισε σε 3-3. Ο ίδιος  παίχτης στο 62′ έκανε το 3-4 πετυχαίνοντας έτσι χατ-τρικ,

Στη συνέχεια ο αγώνας πήρε τη μορφή θρίλερ, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για την ισοφάριση, αλλά και τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Τελικά δεν άλλαξε κάτι, και το 3-4 έμεινε σαν τελικό σκορ.

Διαιτητές: Κοσικίδης, Ρούσσος, Γεωργιτσόπουλος.

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Καλαμπούκας, Κοντόσταυλος, Βιτορεάνου (67’ Σκέμπι), Σαρηγιαννόπουλος, Καπελλές, Κουκούλης, Τσερώνης, Κερτσούκου (58’ Ταγάρης), Παπασταύρος (67’ Παπαθανάσης)(84’ Κανδρής), Τσάκαλος, Κόκκινος (58’ Λάζος).

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Μεσούλι, Φραγκουλόπουλος, Αγιουτάντης (21’ Αναγνώστου), Σύρρης, Πογιάννη, Νταούτι, Μακρής, Μπατσιάκος (81’ Μιχαλέας), Βέρδης, Κατσιούλας, Νούλης (88’ Γεωργέας).