Connect with us

Γ Εθνική

Τρομερό διπλό ο ΠΑΟ Ρουφ, 3-1 τον Ηρακλή Λάρισας

Published

on

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα ο ΠΑΟ Ρουφ νίκησε εκτός έδρας τον Ηρακλή Λάρισας με 3-1 και ζευγάρωσε τις νίκες του στα μπαράζ ανόδου.

Έτσι με 6 βαθμούς είναι μόνος στην πρώτη θέση, ενώ ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα στο πρώτο ματς που έδωσε.

Στο 10′ ο Νιτσάκης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες στο 40′ όταν ο Μάντζιος είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς τον πάγκο του Ηρακλή, σε μια φάση που υπήρξε μεγάλη ένταση και διακοπή για 5 λεπτά. Στο 57′ ο Παπαδόπουλος έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, αλλά ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να αποκατασταθεί η αριθμητική ισορροπία. Στο 81′ ο Καλλέργης έκανε το 1-2, με τον Χατζηλάμπρο με εκπληκτική ατομική ενέργεια και σουτ στο 84′ να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης (82′ Κακαβίτσης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Γκίκα (64′ Μπάμης), Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Ζαφειρίου (75′ Ναρίνογλου), Χρηστίδης

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Παχατούρας, Βενάρδος (90′ Ζάχι), Χατζηλάμπρος, Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νιτσάκης (70′ Κατσούλης), Νατσιόπουλος (46′ Φιλιμέγκας), Μάντζιος, Καλλέργης, Καραλής (46′ Ψυχογιός).