Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Τ. Τσίλης : «Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι…»

Published

on

Ανταπάντηση στα όσα υποστήριξε ο προπονητής του Αργοναύτη Γιώργος Ξυπολυτάς  , δίνει ο πρόεδρος του Παννεαπολικού Τάσος Τσίλης.

Με επιστολή που μας έστειλε ανέφερε χαρακτηριστικά :

Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με τον προπονητή/παράγοντα και ονειροπαρμένο μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Επειδή όμως με αυτά που γράφει θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις προς όφελος του και επειδή αναφέρθηκαν πιέσεις στον προπονητή και οικονομικές εκκρεμότητες απαντάμε για να προστατεύσουμε το κύρος της ομάδος. Πέραν αυτού δεν θα ξανασχοληθούμε μαζί του. Είχαμε μια συνεργασία μαζί του για τεσσεράμιση αγωνιστικές σεζόν,  δηλαδή για σαράντα έξι περίπου μήνες ,αν κρίνουμε από το γεγονός ότι κάθε σεζόν διαρκεί περίπου δέκα μήνες. Στα τεσσεράμισι λοιπόν αυτά χρόνια έχει πληρωθεί πενήντα έξι μήνες στους πενήντα τέσσερεις. Άρα ο κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει ότι εκεί που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι… Στο θέμα παρενόχλησης ποδοσφαιριστών μας όπου άμεσα ή έμμεσα (μέσω τρίτου ο οποίος είναι και φαντάρος τώρα) όπου ισχυρίζεται ότι έχει μιλήσει σε τρεις ποδοσφαιριστές μόνο έχει γίνει ανέκδοτο, μιας και είναι περισσότεροι και μάλιστα γηγενείς.Μάλιστα προ μηνός είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Μενούχο (αν λέω ψέμματα ας με διαψεύσει) και τον είχα ενημερώσει για τις πρακτικές του προπονητή τους.Και ότι άμα το συνέχιζε θα αναγκαζόμουν να τα δημοσιεύσω.Βλέποντας λοιπόν ότι ο ονειροπαρμένος μάνατζερ συνέχιζε να ενοχλεί ποδοσφαιριστές μας τάζοντας χρήματα προβήκαμε στην δημοσίευση για να έχουν γνώση οι φύλακες. Όσο αφορά την υποτιθέμενη παρέμβαση στο έργο του τα πράγματα έχουν ως εξής: Ο προπονητής/παράγοντας πολλές φορές ερχότανε και μας ζητούσε την άποψη μας για θέματα αγωνιστικά.Κάτι το οποίο είναι λογικό και ανθρώπινο να συζητάει με ανθρώπους που ασχολούμασταν καθημερινά με την ομάδα. Έτσι και εμείς του λέγαμε την γνώμη μας εφόσον μας είχε ζητηθεί από τον ίδιο.Εφόσον αυτό το θεωρεί παρέμβαση κακώς παρέμενε στην ομάδα και δεχόταν την άποψη μας. ‘Όσο αφορά το θέμα με την τοποθέτηση μου για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που ισχυρίζεται ότι προσπάθησα να του επιβάλλω να παίξει…ήταν η απάντηση μου στο γραπτό του μήνυμα που έλεγε:σας τα έλεγα εγώ (παντογνώστης) για κάποιους που έρχονταν μία ή και καμία προπόνηση και έμμεσα ρώταγε τι να κάνει…έτσι και εγώ του απάντησα να βάλει αυτόν που είχε κάνει τις περισσότερες προπονήσεις.

Κλείνοντας να ενημερώσουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η απομάκρυνσή του από την ομάδα δεν έγινε για λόγους αγωνιστικούς επειδή είμασταν πρωτελευταίοι. Έγινε γιατί είχε φτάσει σε σημείο να βρίζει τα θεία ρίχνοντας ευθύνες σε συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για τις ευκαιρίες που έχανε,γιατί ένα άλλο ποδοσφαιριστή τον << ‘έστειλε βόλτα μακριά από εδώ>> και του είπε άντε …….. Και τέλος μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Κερατσινίου,στην μυστική ομάδα που είχαμε στο facebook, ανάρτησε μια περίεργη ανακοίνωση απειλώντας ποδοσφαιριστές ότι θα τους δείρει και ότι θα τους ………