5ος Όμιλος

Φωστήρας – Όχι τελικός Κυπέλλου μέσω κλήρωσης

Published

on

Διαβάστε την επίσημη θέση του Φωστήρα σχετικά με τον τρόπο ανάδειξης κυπελλούχου ΕΠΣΑ.

Η Ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά τις ανακοινώσεις της ΕΠΟ σχετικά με το μέλλον της Γ’ Εθνικής και του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, το ΔΣ του Α.Π.Ο Φωστήρα ανακοινώνει πως συμφωνεί απόλυτα με την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων των σωματείων για το καλό της δημόσιας υγείας.

Η διοίκηση της ομάδας μας σέβεται απόλυτα την απόφαση για τη μη διεξαγωγή των τριών εναπομεινουσών αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς η ολοκλήρωσή τους θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών και εργαζομένων.

Ωστόσο, ο Φωστήρας είναι κάθετα αντίθετος με την απόφαση πως ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Άγιο Ιερόθεο, να διεξαχθεί με… μπαλάκια.

Ο σύλλογός μας έχει μάθει να κερδίζει και να χάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι με την βοήθεια τυχερών παιγνίων…

Ο Φωστήρας, σεβόμενος απόλυτα την δημόσια υγεία αλλά συγχρόνως και το αθλητικό ιδεώδες, υποστηρίζει πως ένας τόσο σημαντικός αγώνας που κρίνει τον Κυπελλούχο, θα μπορούσε κάλλιστα να διεξαχθεί τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, καθώς δεν επηρεάζει άμεσα την πορεία των πρωταθλημάτων.

Εμείς λοιπόν καλούμε την ΕΠΣ Αθηνών να αναθεωρήσει και να προτείνει στην ΕΠΟ ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Φωστήρα και Άγιου Ιερόθεου να είναι το πρώτο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου, αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη και του έτερου σωματείου.

Ούτως ή άλλως, η στέψη ενός Κυπελλούχος μέσω… κλήρωσης, δεν θα άφηνε ευχαριστημένη και χαρούμενη καμία από τις δύο ομάδες.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ακύρωση απάντησης

Exit mobile version