Connect with us

stoplekto

Χαμός στον ΑΟΚ Φαλήρου με αποπομπές !

Published

on

Την αποπομπή της Α’ αντιπροέδρου Τάνιας Μωυσιάδου και του Ταμία Βελισσαρίου Χατζάρα από το Δ.Σ. του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ εισηγήθηκε ο Πρόεδρος του σωματείου Τέλης Ζαρωτιάδης, καθώς και την απόλυση του προπονητή του παιδικού τμήματος Χαράλαμπο Αγγελετόπουλο για αντισυμβατική ως προς την ιδιότητα τους συμπεριφορά .

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του Προέδρου ,παρά τις συστάσεις του , οι συγκεκριμένοι παράγοντες καθώς και ο προπονητής   έπεφταν  σε συνεχή παραπτώματα .Έτσι  ο τελευταίος έκρινε αναγκαία την  αποπομπή τους και την απόλυση  τους .κρίθηκε αναγκαία .

Επίσης ο Πρόεδρος Τέλης Ζαρωτιάδης χαρακτηρίζει   «αντιδεοντολογική την ενέργεια του ιστορικού σωματείου “ΦΩΣΤΗΡΑΣ” ο οποίος χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ που έχουν δελτία στο σωματείο πάνω από 5 χρόνια χωρίς καμία επικοινωνία  παρά μόνο με την προτροπή του απολυθέντος ” προπονητή” υποσχόμενος σε αυτούς

καριέρα ».

Τέλος ο Ζαρωτιάδης ζητά και την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα  του συλλόγου Νίκου Κουμπόγιωργα  για αντισυμβατική συμπεριφορά ως προς την ιδιότητα του.
Χαρακτηριστικά  δήλωσε:  “Δεν θα δεχτώ άλλη τέτοια συμπεριφορά διοικητικού παράγοντα και προπονητών παλαιότερων και μη οι οποίοι βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέροντα του συλλόγου και τον ανθρώπων “γονέων” που αγαπούν και νοιάζονται πραγματικά για το καλό του και τους σκοπούς που εξυπηρετεί.»