Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χαραυγή – Ελλάς Ποντίων 3-0. Επεισόδια, διακοπή για 50’ και εκκένωση της εξέδρας !!

Published

on

Σημαντική νίκη  για την Χαραυγή που επικράτησε με 3-0 της Ελλάδας Ποντίων και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ωστόσο τα θλιβερά επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα αμαύρωσαν το ποδόσφαιρο και προβλημάτισαν .

Ας πάρουμε  όμως τα γεγονότα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν από ένα διαξιφισμό ανάμεσα στους  εκπροσώπους των δυο σωματείων στον πάγκο.  Ο Σίμος Μουζακίτης από την Χαραυγή και ο Παναγιώτης Μαυρέλος από την Ελλάδα Ποντίων αφού αντάλλαξαν κάποια λόγια αλληλοσπρώχθηκαν με την λήξη του ημιχρόνου και ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου έδωσε εντολή να αποβληθούν από τον αγωνιστικό χώρο.  Βγαίνοντας και οι δυο από τον αγωνιστικό χώρο και την ώρα που ο παρατηρητής άνοιγε την πόρτα για να τους στείλει στην εξέδρα , άτομα χωρίς διακριτικά όπως αναφέρει το φύλο αγώνα επιτέθηκαν στον κ. Μαυρέλο και τον έριξαν στο έδαφος. Αυτομάτως δημιουργήθηκαν επεισόδια και σύρραξη στον περιβάλλοντα χώρο . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής να  δηλώσει ότι διακόπτει οριστικά το παιχνίδι!!  Μετά από αναμονή αρκετών λεπτών  οι περισσότεροι είχαν συνειδητοποιήσει  ότι δεν θα συνεχιστεί ο αγώνας. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν μπει για μπάνιο και άλλαζαν για να φύγουν από το γήπεδο. Τελικά 40 λεπτά μετά από  την αρχική απόφαση του για διακοπή , ο Ντουμιτρέσκου προφανώς επειδή δέχτηκε πιέσεις τόνισε ότι το β’ ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί κανονικά , αφού πρώτα γίνει εκκένωση της εξέδρας , κάτι που έγινε τελικά .

Το παιχνίδι συνεχίστηκε αφού είχαν περάσει 50 λεπτά .  Στη λήξη ο Ντουμιτρέσκου έγραψε στο φύλο αγώνα τον προπονητή της Ελλάδας Ποντίων Μιχάλη Γρίμπιλα ότι τον απείλησε και τον ποδοσφαιριστή της ίδιας ομάδας Κολοφώτη (που είχε γίνει αλλαγή) ,  για εξύβριση .

Αγωνιστικά η Χαραυγή στην επανάληψη έφτασε άνετα στη νίκη σημειώνοντας τρία τέρματα .

Στο 73’ ο Λαντζούνης μετά από ωραία ενέργεια έβγαλε μόνο του τον Πεκόφ που με πλασέ άνοιξε το σκορ .

Δέκα λεπτά αργότερα( 73’ ) ο Πεκόφ και πάλι με σουτ  «ζευγάρωσε » τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 88’ ο Γρούνης με πλασέ έγραψε το τελικό 3-0

ΧΑΡΑΥΓΗ : Κατσικούρης , Ξηρογιάννης, Χουριέτ, Αβανίδης, Γεροπαναγιώτης, Χριστοδούλου, Γρούνης, Μιφτάρι, Λαντζούνης, Ηλιόπουλος, Πεκόφ (88’ Πατινιώτης)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Μακρής, Φιλόπουλος( 88’ Καρασαββίδης) , Κουκουλάς, Σιδερόπουλος, Μπέλιας, Λουκάς, Μαρτίνος, Τζουγκράκης(63’ Συμεωνίδης) ,Κολοφώτης( 83’ Σαββίδης) , Κουτσουναμέντος( 79’ Χοντάι ) , Ηλιάδης